ozlem0872 O bizim canımız babamız çünkü o bizim dünyadaki en büyük şansımız, evimizin kalbi ve koruyucu meleği en büyük sığınacağımız limanımız❤❤❤
gizemctbs @HappyMom o bizim canım babamız çünkü o bize yön veren yıldızımız her daim yanımızda olan süper kahramanımız sırtımızı dayanacağımız güçlü dağımız babamızı çok seviyoruz
Merveneco O bizim canımız babamız çünkü , bu hayatta ki en büyük şansımız onun gibi bı kalbe sahip olmak …ve sen oğlum dünyanın en şanslı evladı olucaksin baban sayesinde seni asla sevgisiz birakmicak bı ADAM .. Seni çok seviyoruz canımız babamız…
vera02 O bizim canımız babamız çünkü; canını terine katıp akşam bizi görebilmek için can atan, zaman geçirebilmek için yorulmamış gibi davranan, şefkatiyle merhametiyle içimizi, yuvamızı sıcacık yapan baba gibi babaaa o..🌸🥹
bahse_ HappyMom HappyMom Kızların ilk Aşkıdır babaları. Kelimelerle anlatılamayan,karşılıksız sevgiyi BABAM ile tarif edebilirim. Işığı her zaman benimle ve hep yol gösteriyor. Kızımın biricik babası da iyi ki var 🤍
btlcyln O bizim canımız babamız çünkü o tüm imkansızlıkları mümkün hale getirir 🥲❤️🔥HappyMom HappyMom HappyMom
nurrbolatt O bizim canım babamız çünkü, daha seni görmeden seven, her tekmeni heyecanla hisseden ve dünyaya gelmeni sabırsızlıkla bekleyen kocaman bir kalbe sahip.🩵 👶🏼
casperr0055 O bizim canımız babamız çünkü her zaman arkamızda dağ gibi duran şevkatiyle içimizi ısıtan kocaman bir yüreği var her anımda bıkmadan usanmadan yanımda duran yol arkadaşım babamız iyi ki var💕
xhicrann HappyMom O bizim canımız babamız çünkü o bizim her zaman en büyük dayanağımız, kahramanımızdır onun varlığı bize her zaman sonsuz huzur ve güç verir bizi her koşulda karşılıksız seven ve koruyan ilk çınarımızdır.
busramoo HappyMom HappyMom “O bizim Canımız Babamız.Çünkü benim dünyaya geleceğimi ilk öğrendiğinde havalara uçan,benim gelmemi sabırsızlıkla bekleyen ve hem beni hem annemi bu süreçte yalnız bırakmayan kocaman yürekli aşkımız babamız.İyi ki bizimlesin Babalar günün kutlu olsun .”
merrymomy Annesinin hayat arkadaşı, oğlumun babası hayat seninle beraber güzel ve anlamlı… Seni çok seviyoruz ve hep seveceğiz❤️ İlk Babalar günün kutlu olsun 🤗 İyi ki varsın 🥰