Anneadayiozlem HappyMom o bizim canımız babamız…Çünkü o bizim kahramanımız herşeyde en çok düşünen en çok ilgilenenimiz kalbimizin anahtarı
aysebnk HappyMom O bizim canımız babamız çünkü daha doğmadan baba olma sorumluluğunu kazanıp en güzel şekilde bakmak için en zorlu işlerde çalışmaya evinden uzakta kalmaya cesaret edebildiği için seni çok seviyoruz ❤️❤️
kusay1811 HappyMom O bizim canımız babamız çünkü yanımızda,başımızda sevgisiyle bize güç veren,koruyan,kollayan koca bir dağdır bizim için♥️
zeynep123zey O bizim canımız babamız. Çünkü sevgisiyle bizi büyüten, her zaman yanımızda olan ve kalbimizi sıcacık yapan en değerli insan. İyi ki varsın babamız 🥰
sabis_33 “O bizim canımız babamız çünkü; hayatın en zor anında bile omzunu siper eden, sessizce severken bile dünyaları veren, varlığıyla eve huzur, kalbe güven taşıyan tek limandır…”
Rabia256 O bizim canımız babamız çünkü o bizi hep el üstünde tutar, güven ve huzur kaynağımız. En iyi baba, bizim babamız ☺️🫶
Shineswann HappyMom O bizim canımız babamız. Çünkü sevgisiyle güç veren, varlığıyla huzur veren en güvenli limanımız.🤍
5414Sb O bizim canımız babamız çünkü benim en güvendiğim yerim hep sevkatle bakanım canım babamiz iyiki varsın 💗
kuebra_kuecuek O bizim canım babamız çünkü bana kavuşmak için bütün her şeyini seferber etti annemi beni çok sevdiğine kalben gönülle inanıyorum iyi ki varsın babacığımız seni çok seviyoruz 💙🧿
senabsr “O bizim Canımız Babamız. Çünkü ben bebeğimize nefes verirken o ikimize de hayat veriyor. Gölgesi başımızdan eksik olmasın en güçlü dağımız..” ❤️ HappyMom
huthyt HappyMom O bizim canımız babamız. Çünkü evimizin çatısı değil, gökyüzüdür; nereye gitsek üstümüzde sevgisi vardır🥰🦋