kim_buu2 O bizim canımız babamız çünkü o bizim ilk kahramanımız canımız babamız umarım şans bizden yana olur
guldursun HappyMom O bizim canımız babamız… Çünkü; en zor anlarımızda güç kuvvet veren, bizim için sabah akşam çabalayan, derdini içine atıp bizi güldüren tek kişi…
semaabak HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü; her zaman en güvenli limanımız oldu. O iyi ki var. ❤️
dreamy04 O bizim canım babamız çünkü, herşeye rağmen ne olursa olsun hep yanımızda olan yufka yüreklimizdir. Ne zaman ihtiyacımız olsa elini uzatan her yardımımıza koşan canım babamız iyiki varsın 💞
cnylmz O bizim canımız babamız. Her zorlukta yanımızda olan gece gündüz bizim için çalışan evimizin çınarı iyi ki varsın seni çok seviyoruz♥️♥️
Htc4345 HappyMom o bizim canımız babamız cünkü benim kızım babasına aşık bende onların bu baba kız askina hayranım iyi ki kızımın babasısın
gamzeznc HappyMom o bizim canımız babamız, çünkü tek kahramanımız annemle beni sarıp kollayanımız 🙏🏻🐣🥰🤍🫶🏻
Zeyneplemutluluk HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü bizi biz yapan varlığıyla mutlu eden bizim için çalışan bir kahraman 🫶
gamzenur_72 O bizim canımız babamız sevgisiyle güç veren, emeğiyle yol gösteren, her zaman yanımızda olan kahramanımızdır.”
keskinkes O bizim canımız babamız çünkü O bizim kahramanımız en güzel destekçimiz onu çok seviyoruz her şeyin en iyisine en güzeline layık bir baba bu uygulamaya da eşimle birlikte bakıp okuyoruz hem bilgilendirici hem de heyecanla çocuğumuzun büyüdüğünü takip ediyoruz 🙏🏻☺️ ilk kızımda da bu uygulamaya bakmıştık şimdi ise 2 . Bebeğimde 🥰
fadim42 HappyMom o bizim canımız babamız çünkü hiç bir zaman kendi isteklerini ve hayatını düşünmeden bizim için sabah akşam çalışıp sırf biz mutlu olalım diye kendi hayatından vazgeçiyor canımız babamız iyiki varsın.
bonguc O bizim canımız babamız.Çünkü her zaman güvendiğimiz bir liman ve her sıkıntıya düştüğümüzde yaslanacağımız yıkılmayacak bir omuz. <3
tugceesenn HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü o, bu hayatta başıma gelen en güzel şey ve minik mucizemin sahip olabileceği en mükemmel baba.
aymekide HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü her zorlukta yanımızda o vardı. Canımız kiraz çektiğinde de gidip alan oydu, uykusuz gecelerde bizimle sabahlayan da. “