Verarodin8992 HappyMom HappyMom HappyMom HappyMom [@“HappyMom”] O bizim canımız babamız. Çünkü Yumuşacık kalbiyle,sıcacık bakışıyla,fedakarlığıyla ve merhametiyle beni sarıp, sarmalayıp, sevmesi dünyaya gelmem için en büyük nedenlerinden biri.
Cute23 HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü; anneliğin ağır yükünü hafifletiyor,sonsuz sabrı ve sevgisiyle bizim için her şeyin en iyisini sağlamak için elinden geleni yapıyor 💟
tugcenurcelik HappyMom O bizim canım babamız çünkü kalbiyle bizi sarar, sevgisiyle yolumuzu aydınlatır. Ne zaman düşsek elimizden tutar, ne zaman üzülsek bizi teselli eder. Varlığı bize güç, sevgisi bize en güzel hediye olur.
Nilozof HappyMom O bizim canımız babamız çünkü bebeğimi beklediğim en zor günlerden bugünlere kadar yanımdan hiç ayrılmayıp bana güç ve umut olan kişi o 🥹🥰💖
Esrazynp5 O bizim Canımız Babamız. Çünkü bizi her şeyden çok seviyor. Bebeğimiz dünyaya geldiğinde onu ne kadar çok sevdiğini görecek, ama ben bunu şimdiden biliyorum. Seni çok seviyoruz canım eşim. 💕"
gulsumyavuzkara @“HappyMom” “O bizim Canımız Babamız. Çünkü bütün olmazları mümkün kılan bir süper kahraman 🤲🏻🤍🥰
cetmez “O bizim canımız babamız. Çünkü sevgisi, ömrümüzün en güzel mirasıdır. Zaman geçse de değeri hiç eksilmeyen, varlığıyla güç veren, yokluğunu düşünmenin bile zor olduğu en kıymetli hazinemizdir.” 💙
nurcini HappyMom O bizim canımız babamız. Çünkü daha bizi kucağına almadan sevgisiyle sarıp sarmalayan, minicik kalbimizin en güvenli yeri olan ilk adam o
aslliasya HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü onun gücü onun varlığı bize kök oldu aile oldu hiç yorulmadan çabalaması bizi sırtında taşıması bizim için verdiği her mücadele bizi biz yaptı bize verdiğin güzel hayat için teşekkür ederiz canımız babamız seni çok seviyoruz 👨👧💛