cicekligunler2332 HappyMom o bizim canım babamız . Çünkü bizi çok seviyor elinden geleni yapıyor bu yolda çok sabırla ilerliyor canımızzz 🥰
htcdg46 HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü o bir tanemiz canım babamız her şeyi ile mükemmel bizi hiç yalnız bırakmadı”
elifsn23 HappyMom O Bizim Canımız Babamız. Çünkü ben onunla her şeyi sevdim sevgili olmayı, eş olmayı şimdi de anne olmayı 🤍
Gokturkmom_ HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü bazen tek bir “ben hallederim” demesi bile içimi rahatlatıyor. Yorulsa da belli etmeyen, sevgisini küçük şeylerle gösteren en kıymetlimiz 💜
myangelson HappyMom o bizim canımız babamız. Çünkü her koşulda arkamızda dağ gibi duran pelerinsiz kahramanımız ♥️
sd18 HappyMom o bizim canımız babamız çünkü, evladına sahip çıkan, onu seven, koruyan, sarıp sarmalayan, her koşulda onu düşünen, çabalayan kahramanımız 🌸🎈
bedoseyma O bizim canım babamız çünkü hayatta güvendiğimiz , sırtımızı dayadığımız evimize huzur mutluluk getiren tekimiz , iyikimiz.
minik_mucizemm_ O bizim canımız babamız. Çünkü daha kucağına almadan evladını sevgisiyle sarıp sarmalıyor. 🥰
minik_mucizemm_ O bizim canımız babamız. Çünkü daha şimdiden bebeğimiz için atan kocaman bir kalbi var. 🥰
ayseduley HappyMom o bizim canimiz ,babamiz .cunku.kalbimizdekien guvenli liman ,hayatimizdaki en guclu cinardir canimiz babamiz
damlakrtarslan O bizim canımız babamız, çünkü görünmeyen güçleri, görünmeyen sevgisi ve en önemlisi merhameti var..
tugba1912 “O bizim canımız babamız. Çünkü sevgisi yuva, şefkati huzur, varlığı ise en büyük güvenimizdir. ❤️”
beautiful_ HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü yokken var eden mutsuz iken güldüren varlığıyla huzur veren Koca Çınarımız…"💙