Kızlar merhaba benim 37+3 oldu artık. Haftaya Salı doğumum var Allah nasip ederse. Daha önce agdayi yasaklamıştı doktor kanama vs yaşamıştım o sebeple jilet ile işimi halletmeye çalışıyordum bir sorun da yoktu ama 30. Haftada artık iyice karnım büyüdugunden alırken ben kanama yaşadım jilet kesti ama öyle bir kanama yaşadım ki bebeğe bir şey oldu sandım artık jilet ile kesince bu şekilde kanamaz diye apar topar hastaneye gittim doktor o şekilde anlatınca alttan muayene edip bebeğe bakmak istedi. Benim bikini bölgesinde hamilelikte çıkan baloncuk gibi sivilceye benzer bir şey çıkmış ve o sebeple ona denk geldiği için kanama o şekilde olmuş ama inanılmaz bir kandı o kadar etkilendim ki bir süre jilet bile süremedim. Sonra sonra ayna ile falan yapmaya çalıştım ama o yaranın oraya değdirmeden. Doktora da söyledim nasıl alabilirim dedim ağda ile olmaz mı diye. Ağda yeniden patlatabilir kanama olabilir jilet de kesebilir ki artık kendin de yapamazsın bu sebeple krem ile dene dedi birinden yardım al dedi. Ben de yapay zekaya falan soruyorum krem de tahriş eder orayı yeniden kanatır ağda kopartabilir yeniden kanatır iste kısaltma makinesi kullan diyor sinirim çok bozuldu üstten sürekli jilet ile alıyordum ama arka kısımlara ulaşamıyorum sıfıra sıfır asla olmuyor ve yine çok uzuyor iki günde. En sonunda sinirlendim artık pazartesi kuaföre gideyim jilet de alayım yanıma rica edeyim jilet ile alabilir mi böyle bir durumum var diye söyleyeyim dedim. Bana akıl verir misiniz. Bu durumda ağda ile aldırsam o bölgeye sürdürmesem mi yoksa jilet ile almasını rica etsem mi ne yapmalıyım sizce. Çok da korkuyorum az bir kanama değildi çünkü o kesikten sonra yaşadığım