yesiimmom Kızlar selamm, bu tarz yatağı olup da anne yanı park yatak kullanan var mı tam sıfır olmaz sanırım park yatak kullanışlı olur mu bu yatağın yanında?
Beyazkanavice yesiimmom portatif sallanan küçük polly baby beşiklerden alacagım ben . İlkinde park yatakta zorlandım hem yatak odasında çok yer kaplıyor
yasemincel65 yesiimmom ben de ahşap beşik aldım işime yaramadı valla, baya araştır canım sen ona göre al. Ben daha çok görüntüsü hoşuma gitti diye aldım ama hiç kullanışlı değil. Park yataklar iyi ama senin bu yatağa tam oturmayabilir detaylıca bak sen
gulsaahceylan yesiimmom bebeğimi alabilmem için beşikle yatak arasında boşluk bırakıyordum elele madre kullanıyorum çoook kullanışlı tavsiye ederim küçük anne yanı beşikte var ama dönüp oturmaya başlayınca yanlız bırakamıyorsunuz park yatak almanızı tavsiye ederim ama anne yanı olabilenden
yesiimmom Beyazkanavice Evet onlarada baktım bugün ama bana biraz küçük geldi uzun süre kullanamam diye düşündüm o yüzden park yatak bakmaya başladım da benim yatağın yanına uygun park yatak bulamıyorum
yesiimmom yasemincel65 Ay evet ya yatağı keşke böyle almasaydım diyorum şu an en kötü çıkartılabiliyorsa çıkartırım yatağın bu kenarını bir süre öyle kullanırım dedim şu an geldi aklıma bu😂
yesiimmom gulsaahceylan Evett anne yanı olabilenlerden bakıyorum yoyko ve elele madreye bakıyorum şu an. Boyutu ne senin yatağın 70×110 ideal gibi geldi bana ama bilemedim
yasemincel65 yesiimmom evet önemli olan rahatlık estetiği boşver ben estetiğe taktım ahan da bir işe yaramıyor
gulsaahceylan yesiimmom 70×110 eleleden çok memnunum şuan sadece içinden çıkan yatağı ince geldi tekrar yatak alıcam sallanması dönencesi bebeğin ilgisini çekiyor