Seraymesut Kardeşim ilk kez tüp bebeğe başladı ben ne yapılacak bilmiyorum size. Sormak istiyorum iğne vermişler bu iğneyi göbek deliğine yakın mi vuruluyor
gizemiaaa Seraymesut yumurta geliştirici iğne muhtemelen ilk iğneyi hemşire yaparken gösteriyor zaten. Her gün aynı saatte olması çok önemli ona dikkat edin göbek deliğinin yanına iki parmağinızı koyun oraya vurun veya göbek deliğinin iki parmak altına
Nisanmomy Seraymesut YouTube’da iğnelerin nasıl kullanacağına dair videolar oluyor. Göbek deliğinin yan tarafına işaret parmağı ve orta parmağını koysun orta parmağının bitimi yerine yapsın göbeğin sağına soluna ya da aşağısına yapılabiliyor. Üst kısma kesinlikle vurmasın.
Melisa5809 Verilen iğnelerin hepsi göbek dediğinin iki parmak sağına veya soluna olacak şekilde yapılır.
Denizz44 gizemiaaa tüp bebek işleminde yumurta gelişimi için iğne mi veriliyor bende başlayacamda klomen veya femara veriliyor diye biliyorum
Seraymesut zeyzeynur gizemiaaa İğne ismi ganol 300 Luk tek kullanımlık mi yoksa tek kalemle mi yapiliyor igne
Seraymesut Nisanmomy kendi vuramazda ben kendime kan sulandırıcı vurmustum ona da vurabilirim damar a vurulmayacak ya ondan sordum saol teşekkürler
zeyzeynur Seraymesut yapabilir aslında kan sulandırıcı gibi subkutan bi iğne ve kan sulandırıcı gibi can yakmıyo gonalf ise ben kullanmıştım yakmıyodu yani.
zeyzeynur Seraymesut göbek deliğinin sağına soluna yapılıyo ve saatlerini asla atlamaması lazım saatleri önemli baya bunun için alarm bile kurabilir
gizemiaaa Seraymesut doktorun verdiği dozaja göre ayarlıyorsun canım kalemin üzerinde çevirmeli sayılar var onu çevirip ayarlıyorsun mesela atıyorum 50 dediyse 50ye getiriyorsun sonra vurarken bastırıyorsun orayı o zaten sıfırlıyor kendini