ntgctsn Kızlar selam. O kadar canım sıkkın ki.. 35+1 e girdik ve bugün doktor kontrolümüz vardı. Geçen hafra 2350 gr çıkan bebek bu hafta 2310 gr çıktı. Yani hiç kilo almamış. Fl boyu ve karın çevresi bir hafta geriye düşmüş. Bugüne kadar hiç gelişim geriliği yaşamamıştık bu haftadan sonra yaşamış olmak beni çok üzdü. Şu an Nst bağlandı sancı durumu da bebek hareketi de normal diyor hemşire. Bu durumda olan var mı? Kötü bir şey olacak diye çok korkuyorum😢
orhismommmmmm ntgctsn canım beslenmene dikkat et birazcık hergun yumurta kaşar muz kuruyemiş ye bebiş kilo alır sağlığı yerinde olsun da zayıf olsun tek
ntgctsn orhismommmmmm canım iştahım o kadar açık ki, sağlıklı sağlıksız her şey yiyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum. Bugüne kadar hep haftasında giden bebek bir haftada 10 gün geriye düşmüş ve hiç kilo almamış. Doktor coraspirin başlattı neden başlattı onu bile anlamadım söylemedi de. Çok endişeliyim😭
pinkolojii ntgctsn kanınızı sulandırmak için başlamıştır. Plesantaya yeterli kan gitmeyince gelişim geriliği olabilirmiş. Yapay zekaya sordum senin için; Coraspirin (düşük doz aspirin) gebelikte genellikle şu amaçlarla verilir: Plasentaya giden kan akımını artırmaya yardımcı olmak. Plasentadaki küçük damarlarda pıhtı oluşma riskini azaltmak. Preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) riskini düşürmek. Bebeğin gelişme geriliği riskini azaltmaya yardımcı olmak. Bazı durumlarda önceki gebelik öyküsü veya annenin risk faktörleri nedeniyle koruyucu amaçla kullanmak.
ntgctsn pinkolojii teşekkür ederim. Perşembe günü tekrar kontrol verdi bi gideceğim inşallah iu süreci sağlıkla atlatabilirim bebeğimle birlikte 😢
ntgctsn pinkolojii doktor erken doğum planlıyor haftaya Salı kontrolde yine bu şekilde olursa en geç çarşamba alırız dedi. 36+3 olmuş olacağım o zamana..🥺🥺🥺
pinkolojii ntgctsn gelişimi devam etmiş mi peki canım, hala bir hafta geride mi, kilosu ne durumda? Inşallah sağlıkla gelsin bebiş, bayat mucizelerle dolu bi bakarsın her şey düzelmiş olur haftaya.