gizemli00 Kızlar ya sabahdan beri düşünüyorum ne yapsam ne yapsam diye baktım forma kimsede sormamıs bari ben sorim dedim akşama ne pişirseceksiniz banada fikir olsun🤤🤤🤤😍
myangelson gizemli00 hiçbir şey bulamadım en sonunda eşim halime acıdı disaridan yeriz bugün dedi😂😂😂 menüde balık var balikcidan söyleyeceğiz 😂
gizemli00 lokismommy geçmiş olsun canım valla benim de ara ara sancılarım oluyor birde hafif yemek yapmak istiyorum daha dün kahvaltı tarzı yaptık bugün ne yapsak diyede düşünmüyor değilim bakiyim belki fikir veren olur 🙏🏼 size şimdiden afiyet olsun 🌸
gizemli00 oppidiba çok rahatsın vallaha ne güzel benimkilerde dün gittiler yemek yapanim yok iş başa düştü 🥲
lokismommy gizemli00 yoğurtlu kızartma yanına da makarna çorba yapmak istersen de şehriye çorbası varsa yanuna da karpuz kez gitsin
myangelson gizemli00 teşekkür ederim arada olur böyle şeyler ya uzun zamandır dışarıdan yememistik iyi oldu 🤭🤭
gizemli00 lokismommy kim yoğurt alçak ya 🥴🥴üşeniyorum yoğurdum yok ama ayranim var 🤣🤣sarma için geç oldu artık sarmaya özel baharat almam lazım daha geçen arpa şehriye çorbası içtik yazın çorba icilmiyor az çorbayı ozleyelim
gizemli00 anneoluyorummm103 olur insaAllah canım afiyet olsun yanına ayran ve karpuz ne güzel ben daha bulamadım ya 😟😟
anneoluyorummm103 gizemli00 tavuklu pilav yapabilirsin kolay bir şey arıyorsan ya da fırın poşetiyle patates tavuk soslayıp pişirebilirsin ☺️
gizemli00 kahvesever__ uiiyyyy en sevdiğim kiizz yanına biber ve kornişon turşu karpuz afiyet olsun 🫰🏼