atg-1202 @ipeksakarya benimde öyle ilk gebeliğimde ki gibi her bulduğumu yemeden dikkatli olmam gerekiyor yoksa ne yersem yarıyor bana 😞😅
ipeksakarya atg-1202 😂 ben 87 kiloyla hamile kaldım 4 kilo verdim hala öyle devam ediyoruz çünkü hem sıcaklardan bunalıyorum hem koku hassasiyeti hemde midem almıyor sanırım bir ay sonra eski iştahıma geri dönerim gibi geliyor 🤭zaten kilolu hamile kaldım rabbim sonumuzu hayır etsin bacım 😅
atg-1202 @buketdeniz19 mutlaka alacağız ama fazlasına hiç gerek yok sonra veremiyorum o yüzden dikkat etmem gerekiyor 🫣🥹
burcuo atg-1202 Evet, şükür 😄 diyetisyenle ilerlemeye çalıştım. Bazı riskler de vardı tabii gebelikte, maalesef kilo olunca onlar da artıyor. Korkuyla insan her şeye uyum sağlıyor
atg-1202 @avokados ne güzel irade genetik yaşam faktörleri senin lehine olmuş 🌸😊 benimde aksine hepsi 🫣
Havin49_ atg-1202 ilk oğlumsa 76 ile gebe kaldım 90 ile doğuma gittim İkizleriem 87 kg ile hamile kaldım 85 kg ile doğuma gittim
atg-1202 @buketdeniz19 ondan da yardım alıyorum tabikide ama en önemlisi irademi kontrol etmem gerekiyor 🥹
buketdeniz19 atg-1202 herşey sende bitiyor işte canım. Benimde öyle 😂 bir ara sürekli çikolata ya yemeye başlamıştım sonrasında kestim
ozgecelik27 18 haftadayım 66 hamile kaldım şuanda 67.50 geliyorum iştahım çok açık süreklide yiyorum ama nereye gidiyor anlamadım 😂🤭