Cimcime30 meryela morfolojının çok önemli olduğunu söyleyen bir arkadaşım vardı ondan böyle dedım cnm kafana çok mu takıyorsun bana da doktorum hamıle kalacaksın dıyor ıkı sene oldu hala yok
Leyla93- busrax_ inşallahhhh canım benim senin postlarını gordugumde bakıyorum guzel haberı alcak mıyız dıye 🥹🌸🤍
busrax_ Leyla93- olmaması için bir sebep yok olur diyorlar eşimin de sonuçları çok iyi. her ay düzenli yumurtlamam oluyor progesteron da güzel çıkmış 15 bu yumurtanın sağlıklı bir şekilde çatladığını da gösteriyor nasip artık :(
Leyla93- busrax_ ayy maşallah daha ne olsun ınsallah bır an once olsun canım akıl vermek gıbı olmasın ama rahim filmi cektırmıs mıydın hıc canım banada bır doktor hıc bırseyın yok normal yoldan olur dedı meger rahmımde yapısıklık varmış
Mahbuss busrax_ benimde progesteron dpo 5 te 12.9 çıktı Şuan dpo 9 dayım. Umarım güzel haberler alırız bu ay ya Normalde yarın adet günüm ama bu ay 16.gun yumurtalama oldu Perşembe gününe kaydı 🥲
Mahbuss busrax_ yok canım yapmadım. Awox sipariş verdim. Perşembe günü gelecek dpo12 olucak o zaman yaparım Allah izin verirse. Eczaneden test almaya bile utanıyorum artık Yüzümü ezberlediler
busrax_ murat0murat DPO, İngilizce “Days Past Ovulation” ifadesinin kısaltmasıdır ve “yumurtlamadan sonraki günler” anlamına gelir.