etugce Biz 10. Haftada öğrendik hatta gördük ppipisini :) 10. Haftadan itibaren cinsel organ gelişimi başlıyor 10+5 de gitmiştik şansımıza pozisyonundan direk belli oluyordu o şekilde öğrenmiş olduk, daha sonra 10da kan verip genetik testi yaptırdık ordan da teyidi oldu :)
Sjsjsjsjjdjdd Kızlar bende 14+1 haftalığım bugün hastaneden geldim cinsiyet için 4 gün öncede gitmiştim ne yaptıysak göstermiyor cinsiyetini bir dünya tatlı yedim giderken hareketli olsun diye banamısın demiyor daha çok merak etmeye başladık babasıyla sizce kız bebeklermi ekseri böyle saklıyor kendini yoksa erkekmi fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum
Gamzelikra [](https://hizliresim.com/qdXyVD) Bende. İ tahmin alabilir miyim 😃
Candan1904 Gizem_Oguz kızlar genelde göstermiyo kendini benim arkadasım 5bucuk aylıkken öğrendi anca gösterdi kendini :) erkekler hemencik gösteriyo :)
sevgitekes Aspenya44 Ztn ilk bebeğim hiç fark etmez hayırlısı olsun doktor kendi dedi zorlamadik bakalım ne olcak on gün sonra yine çağırdı
Tarkan Aysegulbebek 12+6 sabah 13 olucağız dr muz 3 gün önden ilerliyor diyor. Cinsiyet henüz bilmiyorum
Tarkan Kucuktosunum evet yaptıdım gecen hafta cumartesi günü bugün çıkıyor sonuc ama ben salı gidip alıcam o gün dr da orada sonuçlara bakıp yorum yapacak. İnşalllah yolundadır. O bahsedilen deger mi en önemli şey ben bilmiyorum