seymaarya07 13+6 14 haftalıkken perinotolojiye gittim yarım saat boyunca ultrason çekildim cinsiyeti sordugumda erkek dediler ama kadın dogum doktoruna 10 haftayken gittigimde %60 kız olabilir dedi kafam karıştı iyice hangisine inanmalıyım
gvnrzz seymaarya07 14 haftalıkken perimatolojinin dediğine bence inanmalısınız. Cünkü 10. Haftada kadın dogumcu zaten cok cok erken tahmin yapmıs o da yüzde 60 demiş hakkınızda hayırlısı olsun
Nidaanur seymaarya07 10 haftalık çok küçük oluyor nasıl tahmin etmiş doktorunuz şaşırtıcı🙃 Perinatoloji doğru oluyor genellikle cihazları farklı.
temmuzonbir seymaarya07 10. Haftada cinsiyet tahmin eden doktora hiç güvenme bence genitalin gelişiminin son aşamaları oluyor bitmiş bile olmuyor nasıl tahmin etmiş
sucukluyumurta07 seymaarya07 erkek organı zaten 13 haftadan sonra belli oluyor. Bende degıswcegnı sanmıyorum. 16. Haftada bende detaylı girdim 2 dr vardı ve erkek dedı. Hafta sonu 22 oluyorux bakalım ne diyecekler detaylıda 🤣
seymaarya07 @“Nidaanur”#p40586288i inşallah ya tek isteğim o yönde şuan iki doktor aynısı erkek diger çogugun ne vs diye sordular
seymaarya07 sucukluyumurta07 sucukluyumurta07 zaten ben gittimde de detaylı ultrason gibi herşeye bakıldı ama emin olamadık eşimle bende cuma gidicem bakalım
temmuzonbir seymaarya07 zaman harcıyorsun emek veriyorsun bide baştan savma bakıyorlar ya deli oluyorum