nur_1207 Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay folik asit ve İnostiol kullanıyorum. Ve reglime 1 gün var bende dayanamadım erken gebelik testi yaptım.negatif çıktı acaba normal mi yoksa geç döllenme mi oluştu .
serenayyk nur_1207 geç döllenmede olabilir ben de kimyasaldan sonraki ay regl günümde test yapmıştım ve negatifti 10 gün geçti regl olamayınca tekrar test yaptım öyle öğrenmiştim hamile olduğumu
esmacag nur_1207 merhaba kimyasal gebelik döneminde de inositol vs kullanıyor muydunuz? Bir de boy ve kilonuzu da sorabilir miyim? Ben de pcosluyum ve bu ay ilk defa denedik bir kanama yaşadım ama yumurtlama kanaması mı yerleşme kanaması mı emin olamadım takipteyim henüz
serenayyk nur_1207 etmeyin etmeyin 🥹 olmazsa bir de ovülasyon testiyle deneyin derim ben de pcosluyum hem dediğiniz gibi folik asit inositol multivitamin kullandım hem de ovülasyon testiyle takip ettim
serenayyk nur_1207 uygulamalar standart bir kadına göre tarih veriyor ki özellikle pcosta uygulamaların verdiği tarihler çok tutmayabiliyor
nur_1207 esmacag esmacag kimyasal gebelik döneminde öncesine folik asit kullanıyordum sadece sınra doktora gittin onun önerisiyle kullandım.Boyum 1.60 kilom 65
esmacag nur_1207 geçtiğimiz ay zaten regl olamamıştım ama doktor muayenesinde bu ay olacak gibi duruyorsun ilaçsız demişti. 7 Haziran gibi yumurtlama belirtisi gösterdim beklenen adet tarihi 20si civarı bu ay
esmacag nur_1207 emin değilim :) ama hem karından hem de alttan muayene sonrası söyledi büyük ihtimalle yumurtalarımdan büyüyen vardı regl boyutuna yaklaşan o yüzden bu ay regl olursun dedi. Doğum kontrol hapı veya söktürücü kullanamıyorum yan etkilerinden dolayı o yüzden