cicekligunler2332 Kızlar çok büyük ilaç çok zorlanıyorum içmekte doktor bu vitaminin çık düşük kesin kullan dedi sormayı unuttum kırarak içebilirmiyim içeniniz oldumu acaba
sassolsobe22 cicekligunler2332 ben de kullanıyorum onu . Bence kırarak içebilirsiniz sonuçta kırınca vitamininden bi şey eksilmez , kırılan parçaların hepsini içerseniz aynı vitamini yine almış olursunuz
Esma006 cicekligunler2332 bende içiyorum sorun yaşamıyorum yutarken az midem bulaniyor tek yutkunurken fln
cicekligunler2332 sassolsobe22 yaa teşekkür ederim bazı ilaçlar riskli ya kırarak içmek sorayım içen oldumu diye kötü ilaç ya kocaman ama benim hem kansızlık çok hem b9
cicekligunler2332 Anonim12 ben ferrum demir ilacı alıyorum bi saat sonra decavit alcam hiç bir fikrim yok
sassolsobe22 cicekligunler2332 dediğim gibi sanmıyorum bi şey olacağını ama yine de doktorunuza veya yakında eczacı falan varsa ona sorun onlar da bilir
Esma006 cicekligunler2332 yok aşkım dik şekilde dilime yerleştiriyorum yatay şekilde koyunca bende yutamiyorum
cicekligunler2332 Esma006 evet doktor kesin kullan bırakma dedi çok düşük değerin çok önemli sana ve bebeğe zararı olur kullanmazssan dedi demir de düşük olunca
cicekligunler2332 Mucizem_63 ya bende her ilacın başka formunu aldım ama decavitten kaçamadım kocaman bide kırdım yuttum
nazar12 cicekligunler2332 valla bende kırarak ikiye ayırıp içiyorum etkisini kaybetmiyo diye düşünüyorum ama canım decavitin ilacın damlası var onu al ekmeğine damlat ye