hkrgs Merhaba arkadaşlar niğdede yaşanlar var mı ben üç yıldır burada yaşıyorum ve pek bir çevre edinemedim zaman geçtikçe can sıkıcı bir hal alıyor insanların çok güzel dostlukları var bazen imreniyorum açıkçası 🤭ses verin tanışalım😊
busrabaskal hkrgs bende 3 yıldır buradayım 3.5 yaşında kızcem var.26 haftalıkta hamileyim.komşularımla güzel dostluklar kurdum nerde oturuyorsun güzel anne.
hkrgs busrabaskal merkez İlhanlı mahallesinde oturuyorum bende şuan 12 haftalık hamileyim ☺️ ne güzel çok sevindim sizin adınıza benim komşularım merhaba bile demekten aciz insanlar
busrabaskal hkrgs ilhanlı bende ehehhe bime çok yakın yoksa komşumuyuz 😁 sen nerde oturuyorsun hadi tanışalım 😊 resim öğrt. ve teknoloji tasarım öğretmeniyim ama özel sektörde çalıştım hep çocuk olduktan sonrada çalışmayı bıraktım tam tekrar çalışacaksın hamile kaldım tekrardan.
hkrgs busrabaskal şokun yanında ki BİM mi yoksa eğer öyleyse cidden komşuyuz😂 nar sosyal tesisi var. Bende özel sektörde çalıştım hep alanım muhasebe hamilelikten birkaç ay önce ayrılmıştım yeni bir iş ararken bebiş merhaba dedi bize ☺️