cicekligunler2332 Kızlar bende ciddi kansızlık var doktor kapsül verdi ama kapsül iyi gelmedi bana bende aynı kutumun sıvı hali var geçen yıl doktor yazmıştı tarihi 2029 a kadar sizce içsem sıkımtı olurmu kutular içerik aynı
Masal777 cicekligunler2332 vala içsen daha iyi olur ama doktor danışmadan değil akrabanın aşırı kansızlık var yine ilaç veremediler direk kan verilmesi gerekti bu yüzden icmemezlik yapmayin ha benimde herzman aşırı kansızlık olmuştu ama ben ilaç içmedim kırmızı ne varsa herşeyi tüketim et sonra pancar kırmızı aklına ne gelirse oyile düzelttim
ozdemirayca cicekligunler2332 C vitamini ile tüketirseniz emilimini arttırmış olursunuz ve ilacı almadan 1 saat öncesinde/sonrasında süt ve süt ürünleri çay kahve kola tüketmemelisiniz tüketmiş olduğunuzda ilaç fayda etmiyor diyebilirim☺️
cicekligunler2332 Masal777 pancar alıp tüketeyim haşlayıp yesem olurmu , ve ben de bu aralar kırmızı et yani kıyma köfte fln yiyorum , ve doktorum içebilirisn dedi sıvı şekilde içtim doğumda çok etkiliyomuş belki ünite kan verirler bilmiyorum çok zor bir durum ya
Masal777 cicekligunler2332 haşlaması da olur canm tek başına yemesen biraz tuhaf tadı var salatası da yapabilirsiniz ben kansizliktan nöbetler geçirdim o kadar düşüktü hep onu yedim kırmızı erik sonra vişne kaynatıp yada direk yemiştim kırmızı kuru üzüm hep bunlar yedim kan yapıyor
cicekligunler2332 Masal777 bende kiraz var kaynatıp suyunu içebilirmiyim , pancar salatada çok güzel oluyor salataya rendelerim olmadı
cicekligunler2332 ozdemirayca şimdi ben sıvı formunu alıyorum doktorum içebilirsin dedi c vitamini derken limonlu su yapıp ardından içebilirmiyim ki
ozdemirayca cicekligunler2332 limon portakal kırmızı kapya biber farketmez c vitamini içeren bir şey ile alabilirsin☺️
yesiimmom cicekligunler2332 Geçmiş olsunn kaçıncı haftadasın benim de kanım yerlerde ilaç kullanamıyorum dememe rağmen doktorum çok umursamıyor ama inşallah sıkıntı yaşamam, ne kullanıyorsun şu an sıvı form olarak