rabiaduru1 Çamasır yıkarken köpürmüyor basit lekeler bile cıkmıyor sanki hiç detarjan koymams gibi işlevi var. Memnun kalan var mı bu üründen?
ecemk94 rabiaduru1 zaten köpürüp leke çıkarma özelliği yokki.SLS/SLES içermiyor köpürmemesi bu yüzden. Ben memnunum 2.5 aydır kullanıyorum
orhismommmmmm rabiaduru1 asko amaç o zaten bebek deterjanı yani kokusuz olur. Bende siveno kullanıyorum bebek gibi kokuyo aynı. E bebekten leke çıkartıcı aldım çok memnunum
gulsaahceylan rabiaduru1 doğal diye hevesle aldım çocuğumun ilk bütün kıyafetlerini yıkadım kıyafetler tüylendi çöp bi ürün bence kaka lekeside çıkarmaz
aysgl330633 rabiaduru1 benim aldığım köpürüyordu iki kutu almıştım yenidoğan olanından lekeleri de güzel geçiriyordu onlar bitti şimdi ben dalinin granül olanını kullanıyorum
temmuzonbir rabiaduru1 bebek detarjani ya hani canım köpürmüyor zaten en olabilecek şekilde doğal yapmaya çalışmışlar bazı kaka lekelerini falan çıkarmıyor diye biliyorum bende arkadaşım onları normal omoyla falan çitileyip durulayıp tekrar sivenoyla makinaya atıyor
rabiaduru1 temmuzonbir benm kızım 1.5 yasnda haliyle üstü başı yemek lekesi oluyor illaki. Bu deterjan bir halta yaramıyor.
temmuzonbir rabiaduru1 normal deterjana geçebilirsin alerji yapmıyorsa ben 1 yaşından sonra normal deterjana geçicem dediğin gibi üstü başı çeşit çeşit leke oluyodur