Papatyasever SerminMutlu ayy ne güzel aradım şubeyi 60₺ dedi bugün baby plus markası internette ise tükenmiş 😓
SerminMutlu Papatyasever benim gittigim magazada tek 1 adet vardi onu da brn aldim. belki baska magazalarinda bulabilirsiniz 🤗
Papatyasever hacerhacer sizin çocuğunuz var mı peki ? Varsa tecrübelere dayanarak söylediğinizi düşünüyorum ben
Esn Papatyasever emzirme minderi almadım annem yastık dikti bizimkilerin boyutundan biraz daha küçük. Kızımı üzerine yatırıp emziriyorum o da rahat ediyor bende.
Bisaniye Papatyasever mağaza bebekister ürün şu https://m.n11.com/bebek-emzirme-oturma-destek-yastigi-minderi-ana-kucagi-ve-onluk-P240330872 Şimdi de destekli oturma için de kullanıyorum oğluma. Tek sıkıntısı kılıfı çıkmıyor çıkıp yıkansa daha güzel olur
Papatyasever SerminMutlu baby plus memnunsanız eğer bende onu beklerim indirimini girmezse de alırım artık
SerminMutlu Papatyasever ben suan kendim kullaniyorum memnunum 🤗 bebek icin kullanmadim henüz ama memnun kalacagimi düsünüyorum 🤗
Papatyasever Aminea kumaş değilde kılıfını alıp içine elyaf doldursam nasıl olur sizce ben dikemem bilmiyorum öyle dikmeyi filan da