askistan 28 haftalığız ve hala ismi yok kızımın Ova ismi nasıl sizce kızım ilerde zorbalığa uğrar mı acaba ismi yüzünden isim önerir misiniz
_kalpatisi askistan herkesin kendi tercihi tabi ama bu tarz isimleri çok beğenemiyorum. Bence biraz daha araştırın. Eski isimlere bakın yeni isimlere bakın elbet kafanıza uyan bi isim çıkar ama Ova koymayın bence 🫠
zeniakrhn askistan okulda harran ovası çukurova ovası diye dalga geçerler yaaa bir de bunların söylenme niyeti de kötü anlamları çok farklı oluyor
kelebegim123 _Ebrukaracan06_ ova daha normal bence 😳😬 normalde değişik isimlere bayılırım bu isim aşırı değişikmiş anlamı nedir ?
rumeysakulg askistan bende kız bekliyorum hilal olacak 🥰🩷 sizin tercihiniz tabi ama biraz daha düşünün bence🤗
damlasv askistan ismi görünce yazmak istedim ilkokulda ova adında bir kız arkadaşım vardı kendisini çok severdim çok farklı iyi biriydi hiç kötülüğünü görmedim üzerinden 20 yıl geçecek adı hala aklımda kalmış o zamanda farklı güzel gelirdi kulağa
Aysunays askistan Siz isminizin Ova olmasını ister miydiniz ? O şekilde düşünebilirsiniz ben kızlarımın ismini öyle koydum kendi ismim bu olsaydı sever miydim diye. Ama fikir sorduğunuz için söylüyorum kulağa kötü geliyor
Prensesmom_ askistan eski isimlere bakabilirsiniz modern isimler hosunuza gitmiyor ise kuzenimin ikiz bebekleri var Doğa ve ova ben beğeniyorum şahsen 🌼