Merhaba kızlar iki gün önce Eskişehir’de özel Ümit hastanesinde sezeryan doğumu yaptım doktorum sakin ilgili güler yüzlü ona hiçbir lafım yok ama hastanede doğumda yardımcı olan başımda duran anestezii kız dicem çünkü gencecik heyecanlı bi kız vardı onun yüzünden sürekli panik oldum ay yüzüne bişey oluyo falan diyo ne oluyo dıyorum ne bıleyım kabardın kızardın alerjinmi var diyo yok diyorum sonra yüzü mimikleri o anda ters bişeyler oluyor gibiydı doktorum bebeği gösterdi sonra hemen sakinleştirici istedim doktor çıktı dikişlerim kaldığı yerden başka biri devam ettirdi o sırada yardımcısımı başka bı çalışanmı zaten kafam bulanık basladı ağlamaya millet onu teselli etmeye çalışıyor moralım çok bozuk psıkolojım hıc ıyı degıl dıyor aşırı kötü bir ortamdayım anlıycagınız neyse işlem bitti yoğun bakıma aldılar orası ayrı bi dünya perdeyi çekip gittiler üşüyorum sesim çıkmıyor uzun süre biri gelse üzerimi örtse diye bekledim derken bıri geldi ayy sen niye morardın hipotermiye girmiş gibisin falan bide o telaşa soktu beni hemen üstümü örtüp kan takvıyesıne başladılar 3 saat yoğun bakımda kaldım o sırada anestezı etkısı azalmaya başladı odama çıkardıkları zaman sedyeden yatağa resmen attılar beni iki kız vardı güçleri yetmedı kaldırmaya çok eziyet ederek çektiler o sıra bütün dikişlerim tek tek açılıyor gibi hissettim bagırdım durun yapmayın dıye mıllet uyusuk gelıyor tabı anlamıyor sonra karnıma bastılar rahım için o andada çok bagırdım yalvardım azcık nefes alayım dıye yüzleri gülmüyordu sevimsizler durmadılar mecburuz dediler sonra biri baktı serum tıkanmış dedi damar yolu accam tam 5 yerimden deldiler kollarımı şuan çekip hastaneyi şikayet etsem yeridir bi damar yolunu açamadılar açıyor su verıyor gıdıyormu dıye o sırada elım sisiyor hemen cekıyor heryer kan oluyor nekadar sevımsız çalışan varsa hepsını ya tek tek buldum yada çoğu öyle odama 10 kişi girdiyse 2 tanesi iyidi . Birdaha hastanenin önünden geçesim yok okadar nefret ettim şuan iyi olan tek şey bebeğim mis gibi kollarımda uyuyor🙏🏻