mervenur09_ beautiful_ iyiyim şükür Allah razı olsun canım üşüme çok oldu doğumdan sonra dişlerim birbirine çarpıyor du resmn sancım da oldu gece şimdi daha iyiyim elhamdülillah bebek de iyi birz fazla ağlıyor kakasını yapmadı henüz sancisj var sanırım 🤗
beautiful_ mervenur09_ yaa çok geçmiş olsun kuzum çok şükür sağlık ve sıhhat ile aldın kucağına 💙 doktorların dediği gibi mi çıktı kilosu falan
mervenur09_ beautiful_ Allah razı olsun canım amin amin 4155 gr çıktı doktorlar bile sunisuz güzel doğum oldu diye sevindiler
mervenur09_ beautiful_ Allah razı olsun canım çok sağol sizin desteğiniz de çok iyi geldi bna o gün doktor 6 cm diyince sevinçten ağladım❤️
beautiful_ mervenur09_ Rabb’im senden de razı olsun kuzum 🌸 Çok şükür aldın ya bebişini kucağına o herşeye bedel ❤️
oguzkaann mervenur09_ hayırlı olsun inşallah analı babalı büyüsün açılmanın ilerlemesi için neler yaptın banada suni sancı vermeyi planlıyolar açılmada yok
mervenur09_ oguzkaann suqat yaptım sancı geldikçe merdiven in çık yaptım yürüdüm öyle oldu evde de yapiyrdm
oguzkaann mervenur09_ hepsinş yaptım 17 saat boyunca artık bacaklarımda hal kalmadı hiç oturmamıştım 2. Doğum olmasına rağmen zerre ilerlemedi 1 cmda kaldı silinme sıfırdı çok yıpratıcı bi 17 saat sonrası sezeryan oldum
mervenur09_ oguzkaann anladım böyle olması gerçekten insanı yoruyor vücut değişiyor heralde bende 2 ci de 2 gün sancı verdiler kaç saatte bir cm ilerliyordu çok zordu