happyela zeyuss Yani yorgunluktan oluyormuş canım öyle mi iyi bari kötü bir şey olmamasına sevindim 🩷
beautiful_ zeyuss nasipse Temmuz sonu Ağustos başı gözüküyor ama kızım biraz gelişimini önden götürüyor 🤭
zeyuss beautiful_ benim ilk kızımda temmuz canım bu sefer kasım gösteriyor bugünde cinsiyeti net göremedim değişmez heralde doktor biliyorduk değilmi dedi evet dedim sormadım o an 😂😂
zuhra_yldz zeyuss bende 14 haftalık gebeyim aynı sorunu 3-4 gündür yaşıyorum en son baya eşimle dip köşe ev temizledik o gün dayanamadım ağrı oldu kadın doğum acile gittim doktor muayene etti hiç bir şey yok kendini çok yorma dinlen en ufak ağırlığı bile kaldırma dedi
zeyzeynur zeyuss bende 17deyim bebişi daha hissetmiyorum ama kasığımda ara ara giren ağrılar var o da normalmiş ya sordum doktora
e_kardelenn zeyuss ya sanırım normal bu bende 19+2deyim, özellikle daha önceki kıyafetlerimi giydiysem ve geniş değilse daha çok baskılıyor gibi hissediyorum, namaz kılarken falanda eğildikçe tuhaf bi baskı oluyor, bebek büyüdüğü için öyle galiba
Buse4161 zeyuss benim bebe son aya kadar makat geliş olduğu için ayağı ile mesaneme baskı yapıyordu döndükten sonra hamile değil gibi hafiflemiştim çok iyiydi
zeyuss Buse4161 bende inşallah öyle olurum canım ya ilk bebeğim hep yan duruyodu rahattı bu alttan atıyor tekmeleri
Buse4161 zeyuss ters mi senin de canım benim de öyleydi yan duruyordu sonra ters durmaya başladı ağrı ve baskı oluyordu alt tarafa sonra döndü dönerken hissettim anladım döndüğünü canım yandı şükür döndükten sonra aşırı rahatladım hafifledim resmen
zeyuss Buse4161 makat geliş canım tekmeleri sanki rahme doğru atıyor öyle hissettiriyor doktor ondan dedi
Buse4161 zeyuss tmm aynısı inşallah döner bir an önce aşkım o rahatlık bambaşka benim mesaneme bi tekme atıyordu altıma içiyordum hatta bez takmaya başlamıştım bi ara