zeyuss Kızlar böyle bi rahatsız hissettiriyor arada sert gibi geliyor ağrı vs yok rahatsızlık hissi sizce acile gitmeye gerek varmı yoksa bekleyip sabahmı gitsem
Kardelenim63 zeyuss ben hissediyorum gitmiştim acile doktor sıkıntı yok bebek artık hareketleniyor die demişti yine için rahat etmiyorsa git bence
minikfasulyeo zeyuss ay yemin ediyorum daha yeni boyle bir şey oldu bana da bı an endişelendim sorayım diyordum sizin paylaşımınız gördüm
bersu56 zeyuss bende de aynı his var 17+1 bide bugün karın ağrısı ishal var daha çok yaşıyorum bunu sanki karnımın bir tarafında sertleşme var
minikfasulyeo zeyuss nasıl bir his mesela küçük kramp gibi mi oluyor böyle kasıklaravajinaya vuran ayakta olunca yemek yaparken hafif 1 saniyelik süren kramp gibi mi
zeyuss minikfasulyeo ben bugün kendimi biraz fazla yordum ve çok hareketli bi değişik oldum ya stres yaptım senin geçtimi
Kardelenim63 minikfasulyeo daha erken genelde ama kişiden kişiye değişiyor ben 13 haftalık krn hissetmiş tim birde ilk die çok korkmuştum şimdide ara ara oluyor
zeyuss bersu56 canım bende ağrı ve ishal yok ya sen nasılsın şuan ben sabah gideceğim eğer kötü olmazsam
purpoles zeyuss tam olarak bu akşam yaşadım dışarı çıktık ve yürüyemedim bile sanki bebek aşağıya bastırıyor gibiydi. Acaba idrar yolu enfeksiyonumu diye düşündüm sürekli idrara çıkıyorum keyfim çok kaçtı
zeyuss purpoles evet bende sanki aşağıya bastırıyor gibi hissediyorum hareketleri o tarafta ondan idrar da geliyor olabilir yarın giderim içim rahat etmez yoksa sen de geçtimi şuan
bersu56 zeyuss normalde iyiyim bir kaç gün önce gittim doktora çok şükür bişey yoktu bebeğin hareklerinide ara ara hissediyorum dün gece yediğim yemek dokundu bana doktora gidersen Banada haber ver canım
purpoles zeyuss benim şuan geçti gibi ama idrar meselesi uzun zamandır var bir bardak su içsem üç kere tuvalete koşuyorum
minikfasulyeo zeyuss nasıl bir his mesela küçük kramp gibi mi oluyor böyle kasıklaravajinaya vuran ayakta olunca yemek yaparken hafif 1 saniyelik süren kramp gibi mi
zeyuss minikfasulyeo sırt üstü yatınca daha fazla hissediliyor yani kendimi rahatsız hissediyorum baskı gibi 2 ci gebeliğim bu arada