Merve2332 Özelde detaylı ultrasona girenlere birkaç sorum olacak. Ne kadar sürdü? Doktorunuz anlattı mı? Cd ve fotoğraf verdi mi? Kaç haftalıktı ve Net görebildiniz mi ? Şimdiden teşekkürler kızlar🎀💋♥️
Merveyazici Merve2332 ben muayene gittim İzmir de 40 dk sürdü 3 4 tane yüzünü net gösteren ultrason kağıdı ve DVD verdiler ☺️ 3 tane videosu var içinde ☺️Ve organlarının görüntüsü ama 600 tl verdim profesördü
Elifee Merve2332 CD vermedi ama fotoğraf verdi biz belinde açıklık olabilr diye girdik 120 liraydı medikal park ta yarım saat falan sürdü
Elifsaadet Merve2332 izmir medifema da girdim Ücreti 350 tl idi. Cd ve renkli foto ve rapor verdi, çok memnun kaldım , yarım saatten fazla sürmüştür, her yerini inceledi baktı, bende bebeğimin yüzünğ gördüm, cinsiyetini öğrendim, çok güzeldi☺️
gdaslik Merve2332 ben de özelde yaptırdım perinatolog muayenehanesinde yaklaşık bir buçuk saat sürdü bebek pozisyonu tam değiştirmediği için uzadı biraz rapor verdi bir de bi uyğulamayla bütün fotoğnafları bizim telefonumuza attı doktor
gzmgnr21 Bende gırdım öZelde 350 tl cd vermedı fotoğrafta az verdı yüzünü goremedık cok duruşundan.ama organlarına detaylı baktı sorun yok çok şükür🙏 40dakka falan sürüyo
ikinciprensimgeliyor Bénde ozelde girdim 200 lira.50 dakika bakti.cd falan vermiyolar zaten.onlar inceliyor organlari yeterli oluyo.resim alamadik cunku pozisyonu uygun degildi.gecen kontrolümde doktorumdan renkli ultrason resmi aldim.tam net