zehraclk0 Mrvdm Beklemek çok zor evet ama en iyi sonuç için adet gecikmesini beklerseniz daha iyi olur
HayalD Mrvdm kişiden kişiye değişiyor galiba bende ilk gebeligimde ya pek tutunamadilar ya olmadı ama bir buçuk yıl istedik olmadı. İkincide bir veya 2 korunmasız oldu hemen oldu 😅 öyle bebek olsun da istemedik, stres yapmamak önemli sanırım.
Mrvdm HayalD ya biz aslında üstünde çok durmadık oğlum da sağolsun bizi bir araya pek getirmiyor bide ovulasyon testine hiç şans vermemiştim canım ilk kez bu ay denedim testi alan hemen hemen herkes ilk ay da tuttu diyo pcosluyum ama reglim düzenli ama yinede pcoslu olduğum için güvenemiyorum belki de her ay yumurtlama olmuyo başka açıklaması olamaz bence
Mrvdm Happymami yumurtlamanın üstünden kaç gün geçmişti peki canım baya erken öğrenmişsin umutlandırdın beni 🙈😂 dayanamıyorum valla 2 tane erken gebelik testi var 5-6 gün sonra yapıcam bir tanesini bende
Happymami Mrvdm o ay yumurtlama testi yapmadım ama belirtilerden erken yumurtladığımı anladım sen yine adete 4-5 gün kala yapmaya başla 😄
Mrvdm sumeyye6506 ay 17 gün çok zor ya beklemek çok yoruyor beni bacım 😂🙈 21 Haziran da testin birini yapıcam ilişkinin yani sözde yumurtlamanın üstünden 12 gün geçmiş oluyor çıkmazsa artık beklerim bi kaç günn daha
glcnylmzz Mrvdm dpo10 da regle 4 gün kala 😊 19-20 Haziran gibi bir dene ondan önce yaparsan negatif çıkabilir dpo10 da bile negatif çıkıp 12-14 de pozitif olabilir 😊
Mrvdm glcnylmzz askm bakalım 21 Haziran sabahı ilk idrarla yapıcam babalar günü ya inşallah varsa çıkar anlamlı bir günde süpriz yapmak istiyorum 😌 sadece dünden beri çok fena şekilde kasık ağrısı kasıkta doluluk göğüslerde doluluk karnım şiş mahfoldum yapay zekaya sordum yumurtlamadan sonra gebelik de oluşsa regli de olsan progesteron yükselir olur diyo bu belirtiler ikisine de uyuyor diyo ama ben ilk defa bu kadar kötü oldum çok etkiliyo beni çokta umut bağlamak istemiyorum ama bir an öncede öğrenmek istiyorum 🥹
Mrvdm Happymami ayyy yok ben dayanamam o zamana kadar 21 Haziran da sabah yapıcam 2 tane erken gebelik testi var çıkmazsa diğerini de bir kaç gün sonra yaparım ovulasyon testleri de adete yakın eğer gebelik varsa pozitif çıkıyor diyorlar ama ovulasyon testindende kaldı belki ondan da yaparım koyulaşır belki dedikleri gibi
glcnylmzz Mrvdm az kaldı az beklemek zor ama inşallah sende hayırlı haberler alırsın bu ay çok hamile haberi var 😊 Belirtiler birbirine benziyor 😊
aysea1 Mrvdm saglıkçı arkadaşım ilişkiden bir hafta sonra kanda belli olır demişti kan ver istersen beta da anlaşılıt
Mrvdm aysea1 askm kan vereyim de yani kendimi 1 senedir tutmuyo diye o kadar alıştırdım ki özele gidip para vermek istemiyorum açıkçası devletin acilide bakmıyo hani gidip de ne uydurucam bilmiyorum beceremiyorum böyle şeyleri ya 😂🙈 sağlık ocağına gitsem aslında daha mantıklı da onda da sanırım ya ertesi gün çıkıyor yada 2 gün diye biliyorum ovulasyon testine göre sözde yumurtlama 9 Haziran da oldu 1 hafta oldu yani bugün yarın sağlık ocağın da kan versem çıkar mı yani