sakelzeynep Merhaba kızlar Erzurum a tayin oldum ve 4 aylık hamileyim Kasım’da doğum var Erzurum da önerdiğniz hastane ve doktor var mı doğum için guvenebilirmiyim ilgileler mi ücretler nasıl muayene ve doğum ücretleri bilginiz var mı
Happymami sakelzeynep şehir hastanesi taner çam Buhara hastanesi Fatma hoca muayene ücreti 1900₺ doğum 40 bin ₺
aslnrryg sakelzeynep merhaba hayırlı olsun öncelikle buhara hastanesine kontrole gidiyorum berna hocaya tavsiye ederim çok ilgili anlayışlı bir doktor benim doğumum da temmuz ayında olacak inşallah Şehir hastanesine giden arkadaşlarımda taner hoca ve seray hoca varmış bunlardan çok memnun olduklarını söylediler
dilosunuz sakelzeynep özel hastaneyi bilmiyorum ama bizim gelinimiz doğum yaptı şehir hastanesinde Taner diye bı doktor doğumda fotoğraf bile çektirmiş özel doktor olsa bu kadar ilgilenirdi çok iyi bı doktormus
dy25 Sibel ve ebru hoca dediler taner hocada var Erzurum şehir hastanesi nde özelde bilmiyorum ücret nedir buharada Ömer hoca var şahane bir doktor
sakelzeynep aslnrryg sağ salim alın inşallah kucağınıza miniğinizi bilmediğim şehir aniden çıkan tayin çok strese soktu beni iyi bir doktor olması önceliğim
sakelzeynep dilosunuz şehir hastanelerinde randevu olayı MHRS üzerinden mi oluyor birde aynı doktor a kontrole gitsen dahi doğum için aynı doktor şans a mi geliyor hangisi o an var sa mi
dilosunuz sakelzeynep bizim geline hep o doktor denk gelmiş öyle randevuyu ayaarlis doğuma da izine mi ne cikacakmisti sorunu vardı tansiyon vs cikmadan alalım demiş ilgili bı doktor yani