doimom balmumu2 bende bu sayfanın testlerini kullandım. İki çizgide aynı koyulukta olduğu zaman üç gün ilişki dene🫠
balmumu2 maris01 kist için ilaç kullandım 2 ay bıraktım 4 Haziran da çekilme kanaması dedikleri kanamayı yaşadım regl gibi ama yoğun geçmedi 2 gün sürdü bugün 11.gün oluyor işte canım
maris01 lokismommy evet biliyorum daha yeni yaptıysanız bence devam edin demek istedim çünkü bende bir önceki aydan kalan 5adet test vardı kullandım ama hepsi böyleydi o yüzden sordum
lokismommy maris01 yumurtlama gününü geçtikten sonra yapmaya başlamış olabilirsiniz kaçıncı gün yapmaya başlamıştınız
lokismommy balmumu2 eğer yarın da yaptığınız test bundan daha koyu olursa pike çok yaklamış demektir şu an negatif aslında
maris01 lokismommy ben uygulamaya göre reglın 7.günü başladım ama kaçırdım galiba çünkü döngüm 26gün ve sanırım ben de reglden hemen sonra yumurtlama oluyor
lokismommy balmumu2 bence hiç gerek yok insan stres oluyo ben günde bir tane yapıyordum saat 14.00 15 00 arasında
fammyyy balmumu2 yok canım ya her günü anlarım da günde 2 yapma. Çok yüklenme kendine psikolojik olarak. Emin ol stres çok etkiliyor.