Gamze-nil İlk aylarda uyku basması durumuna alışmıştık ta son ayda uyuklamak normal mi yoksa bana mı özgü 😣
Thesra Gamze-nil Yok canoö benimde son zamanlarım hep uykum geliyp uyuyorum bence doğumdan sonraya hazırlanıyo vücut😂😂😂nasılsa uyıyamıycaz
Leylaa16 Gamze-nil aradigim baslikti. Ben de uyusam uyusam uyusam istiyorum başka da bir sey istemiyorum. Ama uyuyamiyorum😕
YesimAyd Gamze-nil son iki haftam benimde bende aynıyım her zaman uykum var uykum gelince olduğum yerde sızıveriyorum normal heralde 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Gamze-nil Thesra olabilir bide geceleri verimli uyuyamıyoruz yaa ondan sanırım her boşluk ta vücut kendini uyku modu na alıyor galiba 😊
Thesra Gamze-nil Ben geceleri çok rahat uyuyorum 🤔🤔🤔 tuvalete kalkmak dışında sabah hemencecik oluyo gün içersindede uyuyorum demekki bende bi anormallik var😂😂
Hifaa Normal sanırım benimde son dört haftam ve sürekli uykum var. Uyumadığım zamanlarda sersem gibiyim 🤷🏻♀️
Gamze-nil Thesra uykuya dalınca uyuyorum ama dalana kadar sıkıntı kaçıncı haftada sın cnm Bn 34 deyim 😃
Thesra Gamze-nil Ben elimde telefonda takıloyorum bakıyorum uyku bastırıyo kapatıyorum hemencik uyuyorum ama aklıma bişi takılırsa aslaaaaa uyuyamıyprum çok takıntılıyım bazı şeylerde😂😂 39+5 oldum canim
Gamze-nil Thesra oooo senin vakit gelmiş artık normal doğumu bekliyorsun sanırım allh hayırlısını versin inş
Gamze-nil Thesra gelir inş artık ya kasılma VS hiç belirti yok mu Bn gene kasılmam var diye ilaç kullanıyprum inş bırakırım artık yarın kontrolüm var
Gamze-nil Leylaa16 demek bi uyku modu da yaşayan Bn değil mişim bnde evde can sıkıntısından uykuö geliyor herhalde deyip kendime kızıyordum bide zaten başladı ayaklar şişmeye hep uzatmak istiyor ee sonuç hep uyku modu 😊
Leylaa16 Gamze-nil hic kasmiyorum kendimi uyuyorum da uyuyorum. Zaten 2 hafta sonra uykular gidecek bizde.
Thesra Gamze-nil Kasilma varda yalancimi gercekmi bilmiyorum benim canim acimiyo cunku kendine kendine bi yere toplanip iniyo ama bu uzun zamandan beri oluyo o yuzden bi belirti olarak gormuyorum malesef hayirlisi olsun bakalim hakkimizda
Gamze-nil YesimAyd bizim erken başlamış galiba 34 deyim daha bnde boş duramayan bebeğime süs VS şeyler yapmaya çalışıyorum
YesimAyd Gamze-nil ben 30 haftadan beri böleyim ilk 3ay daha beterdim hep uyuyodm uyanıkken de kusuyodm zaten şükür o günler geride kaldı
Gamze-nil Thesra bnmde ole okuyor hiç acı ağrı hissettmedim ama nst de kasılma çıktı doktor daha erken diye bi. İlaç verdi işte şimdi onu kullanıyorum öle hayırlısı hepimiz için
Thesra Gamze-nil Magnezyum felan vermistir heralde canim erkense normal son zamanlarda kullanmayi kesiyo zaten ben 1 haftadan beri kullanmiyorum ama iste beklemedeyiz bakalim oldu oldu olmadi suniyle denemeyi dusunuyorum
Gamze-nil Thesra yok cnm magnezyum değil başka bi. İlaç verdi kasılmalarım artmasın diye azalma oldu ama işe yaradı bklm bugun de kontrol var ne zaman kesecek ama 36 ya kadar kullan der sanırım
Gamze-nil YesimAyduyumaya devam yapacak bişi yok zaten yönetim hormonlarımızın elinde ruh halimize de onlar karar veriyor saldık mecburen ipleri 😃