kader38_ Selam kızlar 26 haftalık hamileyim 29. Haftama girdiğimde Kayseri’den Manisa ya eşimin mezuniyetine gitmem gerek hemen hemen 12-14 saat arası bı yolculuk araba ile doktoruma sorucam ama önce size sormak istedim risk olur mu ilk gebeliğim
akbltsvda kader38_ bende 27 haftalik hamileym. Bir iki gun sonra memlektten izmire gidecegim araba ile🥺cok zor ve uzun yol. Ara ara durup 5 dk dolanmakta fayda var. İnslh birsy olmaz
yeliz1923 kader38_ Ayaklarınız şişebilir uzatırsınız koltuğa benim uzun süre hareketsiz kalsa uyuşuyor
gunes_22 kader38_ ben yaptım hiç bir sorun yaşamadım sıkıntılı bir süreciniz yok ise sorun olmayacaktır
nasibinkadar Kız kardeşimin düğünü var Bursa’dan Konya’ya onu çok seviyorum ama tehlikeye atamam bebeğimi
keleebeeekkk kader38_ 9saatlik otobüs yolculuğu yaptım boş koltuklara geçerek 7saat yattım yanıma da küçük yastık aldım sıkıntı olması ama 6saatlik yolculuk yaptığımda uzanmadan gittim molalarda yürüdüm ama yine de çok ağrım oldu mümkün olduğu sürece yatarak gitmeye çalış yine bebeğe bir şey olmadı fakat sancım oldu sanki kasık ağrılarım çoktu