mervenur06ada 16 haftalık hamileyim cinsiyet hala belli olmadı:( Sizlerin kaçıncı haftada belli oldu kızlar ve cinsiyetler ne?🐣
2023z mervenur06ada benim ikili testte (12 hafta) belli oldu erkek dedi 17 haftalığım değişmedi. İlk hamileliğimde kızıma 12 haftalıkken %80 kız demişti o da değişmedi. Bir tanıdığım 6 ya da 7. Ayında öğrendi göstermiyordu kız çıktı.
happyela mervenur06ada Göstermiyor mu kahve ve çikolata yiyip gidin diyorlar ama ne derece doğru bilmiyorum 🙈 Ben 11.hafta da öğrendim kız dedi 17 haftalık şuan🥰
duygunisa 20+3 detaylı ultrason da doktor kız dedi o zamana kadar devlete gittiğim hiçbir doktor cinsiyet yorumu yapmadı perinatoloji de yanılma olmaz diyorlar
duygunisa mervenur06ada bizde merak ediyoruz canım hala kafamda soru işaretleri var bugün kontrole gittim orda bir arkadasla tanıştık oda burda detaylı ultrason yaptırmış ona da kız demişler özele gitmiş orda erkek olduğunu kendi gözleri ile görmüş bende de şüphe oldu şimdi başka doktora görünmeyi düşünüyorum
mervenur06ada duygunisa evet bende Üçlü tarama sonucum için şehir hastanesine gidip sonra da özele gitmeyi düşünüyorum
0smy0 mervenur06ada ben 22 haftamda detaylıda öğrendim bizede göstermedi kendini 😆 kız bebek geliyor 🥰🌸