Rosegold Kızlar daha önce bu hastaneye gitmedim bu alandan randevu kovalamaya başladım eğer olurda randevu çıkarsa alabilir miyim yoksa boşuna bakmiyim
mom28_ Rosegold kaç haftalıksınız zamanınız varsa her sabah 10.00 da kontrol edin zor bulunuyor ben bulamadım
leylalin Rosegold Bu bölüm için alan açılması gerekmiyor mu Dr tarafından? MHRS de direkt çıkmıyor bölüm çünkü.
esrayvz25 Rosegold ben gittim detaylı ultrasonu orda yaptırdım memnun da kalmıştım 182 yi arayarak almıştım randevuyu
Rosegold mom28_ zamanım var gece gündüz bakıcam inşallah alabilirim 19 uz şimdiden alsam yetişir ikili tarama için orda randevu bulmuştum ama uzak diye özele gitmiştim şimdi detaylı için gidebilirim
tavukben Rosegold 182yi arayıp zaman kaybetme mhrs gir her şeyini 9.59da hazır ol direkt tıkla bulursun ben tekte ikili tarama için buldum böyle tek denemede
Rosegold tavukben ikili tarama için birkaç aramada bulmuştum bir hafta sürmüştü bu daha zor olcak gibi hem arayarak hem de arkaplan MHRS sistemi kurulu kaldın öyle yapayım bari
Rosegold leylalin hastane randevusu al kısmına basıp genel arama yapıcaksın Zeynep kamili seçip alenatal tarama (20/24) hafta diye yazıyor zaten
leylalin Rosegold Bende çıkmadı maalesef genel aramadan kontrol edince belki hastane takipli hasta olmak gerekiyordur orda kadın doğuma gittiniz mi daha önceden ?
Rosegold leylalin hayır gitmedim detaylı için randevu zaten zor bulunuyor siz arama kısmında mı bulamıyorsunuz ?
Rosegold esrayvz25 bende arayarak alıcam inşallah bugün arayamadım yarın inşallah alabilirim haftasonu da giriyor ya araya o zaman arayarak randevu bulabilir miyiz?
esrayvz25 Rosegold evet canım hergün dene yaklaşık 15 gün boyunca hergün aradım anca bulabildim biraz zor oluyo randevu almak
esrayvz25 Rosegold ben 24 de gitmiştim anca bulabilmiştim hatta özelde de randevu almıştım ne olur ne olmaz die zeynep kamile düşürebilince özeli iptal etmiştim hergün dene alabilirsin inşallah