serens0 Hanımlar, regl 3 gün kala aynı gün aynı idrarla yaptığım iki testim de 2. Dakikada silik çıktı görseldeki gibi bugün regl olmam gerekiyordu normalde ama henüz olmadım yarın kan vermeli miyim testleri yorumlar mısınız?
flover0 serens0 merhaba hayırlı olsun inşallah benimde 3 gün kala çıkmıştı böyle testte testi yaptıktan sonra kan vermeye gitmiştim pozitif çıkınca diğer gün kadın doğumdan randevu alıp oraya gitmiştim
zuhra_yldz serens0 çok yeni olduğu için muhtemelen silik çıkmıştır yarın kan verirseniz net sonuç alırsınız. Bence var gebeliğiniz hayırlı olsun 🤗
MamaSmiles serens0 her iki testte pozitif bence en kısa zamanda kan ver. Çok yeni olduğu için bu kadar siliktir
kardelenpars Canım bende her iki gebeliğimde böyle silik çıkmıştı reglim 2 gün gecikmişti yarın gidip kan verirsen kesin sonuç alırsın bence gebesin hayırlı olsun
nur_1207 zuhra_yldz benim reglime 1 gün var erken gebelik testi yaptım. acaba erken mi yaptım ve geçen ay kimyasal geçirmiştim
zahideksd Benimde hem sabah hem akşam silik test çıktı. Ertesi gün sağlık ocağında kan verdim. Beta hcg 1229 du. Muhtemelen gebesiniz tebrikler :) sağlık ocağında kan verirseniz geç çıkıyor bilginiz olsun. Acile gidip verin bence.
zuhra_yldz nur_1207 erken yapmamışsınız. Bildiğim kadarıyla erken gebelik testleri adet tarihinden önce yapılması için çok hassas oluyorlar silik çıktıysa bir kan verin kan doğru sonuç verir. İlk gebeliğimde silik çizgi ile öğrenmiştim 🤗