aytac_yusifli Selam. Ben 7 haftamı doldurdum çok kötü bulantılarım ve kusmam var her saniye o bulantı benle artık katlanamıyorum . Bir de mesela yemek yedim 1 2 saat sonra sanki günlerle bir şey yememiş gibi açıkıtprum bulantım daha fena oluyor
sirius0206 aytac_yusifli yani hemen çok acıkıyorum ve çok kötü midem bulanıyor acıkınca. Tokken iyiyim
temmuzonbir aytac_yusifli doktora danışın prizin yada prilam veriyor bende hiç biri işe yaramadı ama sizde yarayabilir çok iyi geldiğini söyleyenler var akşamları patates haşlaması iyi geldi sabahta zeytin ekmekle kahvaltı yaptım geri kalan zamanlarda sadece çubuk kraker yiyebildim
aytac_yusifli sirius0206 evet tokkende bulanıyor ama yine dayana biliyorsun kusmalarımda sabahlae hep kusarım sonra gün içindede 1 2 defa
sirius0206 aytac_yusifli benim ilk gebeliğim berbattı. Çok şükür şuan bulantım yok bunda sadece acıkınca. Ben çok halsizim ve sürekli uyumak istiyorum
aytac_yusifli Arkadaşlar ben bu gün çok fenayım su bile içsem çıkarıyorum böyle değildim bu gün böyle oldum öğlenden sonra takatsiz bir şekilde uzanıyorum napıcam