minik_heyecan bol bol fermuarli patikli tulum al. Fermuarli tulum kadar hiçbir şeyde rahat edemedim. Hele hastane cikis setleri alt üst takımlar cok gereksiz. Alt üst giydir cikar zaten cok ugrastiriyor. 1 tane set alsan yeter. Yenidogan olarak aldıklarını 2 hafta filan giyiyor. O yüzden 2-3 tane alsan yeter bence geri kalanını 1-3 ay alirsin zaten biraz da bol giyebilir fermuarli oldugu icin sorun olmaz, sadece benimki bacaklarını aynı yere sokmaya çalışıyordu bollarda :)
Zibini fazla alabilirsin başlarda kucuk oldukları icin çiş kaçırma vs cok oluyor. Yenidogan, 3 ay, 6 ay hepsinden karışık alabilirsin cunku bir anda büyüyor ve 2 aylıkken de 6 aylıkları giymeye basliyolar oyle düşün.
Soğuk yerde yasiyormussun ve kış bebegi olacağı icin dışarı giderken giydirmek üzere astronot tulum alabilirsin.
Uyku tulumu ben giydirmedim cunku bebeğim soğuk bir havada doğmadı. Yenidoganda uyku tulumu nasil oluyor bilmiyorum ama varsa uyurken de rahat edersin.
İnce battaniyelerden 2-3 tane alabilirsin cunku sadece ustune degil altına da serebiliyorsun başlarda cok narin oluyorlar. Muslin ortulerden 3-4 tane alabilirsin. Kis bebegi olacağı icin puset örtüsünü kalın alabilirsin, pusete rüzgar girmez ama yazın inceye gec mutlaka hava alsın bebis :)
Ateş ölçer olarak nexus aldim cok memnunum.