Merhaba sevgili anneler ve hamişler 🌸
Gebelik zehirlenmesi nedeniyle özel klinik takipli olduğum doktor beni Edirne araştırma fakülteye yönlendirdi 28. Haftadan beri fakültedeyim 32. Haftaya geldim dün doğumun fakültede olması halinde yoğun bakım ve kuvezde yer kalmadığını doğum sonrası çocuğun hemen Çorlu Vatan Hastanesine sevk olacağını öğrendim doğumuma Maksımum 3-4 hafta kaldı son çare 37 de alınacak ki o zamanı görür muyum yine muamma bu durumdayken çorluya gidip doğum yapmak bana çok daha mantıklı geldi çünkü benim de sağlığım iyi değil çocuk oraya gitse ben peşinden gidemeyeceğim memur olduğumuz için emekli sandığından yararlanıyoruz aklımıza takılan nokta orda doğum yapsam ve çocuk yoğun bakıma girse ki girecek bu kesin ilk 28 gün ek bir ödeme yapıyor muyuz yoğun bakım ve kuvez için yoksa ücretsiz mi faydalanıyorum
Eğer araştırmadan sevkle çocuk giderse günlük fark ödemesi yapacağımı öğrendim bu ödeme de benim orada yapacağım doğum ücretini katlayacak cinste ikimiz için de maddi manevi en iyi seçeneği bulmaya çalışıyorum yardım ederseniz sevinirim