bmkl 23+4 haftalık gebeyim yaklaşık 2 haftadır sağ gözümde sinek uçuyor gibi miyopum ama yıllardır miyopum hiç böyle olmamıştı, göz doktoruna gittim bi sorun görmedi. Bunu yaşayan ve sebebini bilen var mı?
damlasv bmkl aynılarını yaşadım göz doktoru bir sorun görmedi 28. Haftada bu görüntü arttı gebelik zehirlenmesi yaşadığımı anladılar
dilekmom6 bmkl benim de 1 aydır öyle. 2 gözümde de var. Doktora gittim bir sorun görmedi miyopum astigmatm var. Hormonlar onu etkiler dedi göz doktoru. Benim gün ışığında daha çok oluyor
drydnzcftc bmkl ben kendimi bildim bileli var hamileliklerimden ôncesi sonrası neden oluyor hiç bilmiyorum iki gözümde de mevcut hiç dert düşmedim açıkçası neden oldugu tansiyonumda normaldir suan 3 Hamileligim
dilekmom6 damlasv o zamanlarda tansiyonun nasıldı peki? Yüksek geliyor muydu? Bende 1 aydır bunlar var ama tansiyonum fln normal hep
bmkl dilekmom6 Evet aynen benim doktorumda aynısını söyledi. Benim de gün ışında ve düz zemine bakınca artıyor. İnşallah bi sorun olmaz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize🙏🏻
dilekmom6 bmkl inşallah ya ben de korkuyorum zehirlenme durumlarından sürekli tansiyon ölçüyorum. Kadın doğum doktoruma da soracağım bu gidişimde. Akşamları oda ışığında olmuyor mesela ilginç ya da gece lambası ışığında fln yok. Sadece gün ışığında oluyor. Doktor bana beyaz ışık çakmaları gibi değilse ve görmemde sorun yoksa korkmamam gerektiğini söyledi. Bu durumlar olursa tekrar gelirsin demişti ben yırtılma vardır diye korkuyordum muayene etti sorun göremedim dedi görmemde de sorun olmaynca bir şey yok herhalde dedim artk
bmkl drydnzcftc Göz hastalığınız varsa Miyop, astigmat gibi yapabiliyor ama Allah korusun retina yırtılmasında da olabiliyormuş. Gitmediyseniz bi göz doktoruna gidin
bmkl dilekmom6 Bende öyle sürekli tansiyon ölçüyorum ve bende panik atak da var iyice tetikleniyorum maalesef 😞
bmkl dilekmom6 Hiç sorma bir de ataklarım son zamanda iyice arttı çok bunalıyorum. Kaç haftalık hamilesin?
dilekmom6 bmkl 23+4 canm aynıyz seninle 🥰 umursamamaya çalışıyorum sağlık anksiyetem var benim. Her şeyi yapay zekaya soruyorum sürekli bir sorun olacakmış gibime geliyor aksini düşünmeye zorluyorum kendimi
dilekmom6 damlasv sürecini biliyorum senin canm okudum gönderilerini. 37.haftayı bekliyorsunuz değil mi? Allah sağlıkla tamamlatsn inşallah bu dönemi. Çok zor ya her şey normalken birden değişmesi.
bmkl dilekmom6 Ya evet o anksiyete bende de var. Ama şükür tansiyonumuz normal inşallah ilerleyen süreçlerde bi sıkıntı çıkmaz sağlıkla doğum yaparız🙏🏻