basakkarabulut Merhaba arkadaşlar 9 haftalık oldum ikinci gebeliğim zaman geçmiyormuş gibi geliyor inşallah geçer siz de durumlar nasıl giiineler yapıyorsunuz ankaradan selam☀️
nurellaa52 basakkarabulut ben de 9 haftalık ikinci gebelik 🌸 çok halsizim hep uyumak yatmak istiyorum bir de yaprak dökümü batağına düştüm eşwiwşqşşq
-Cennetkusuannesi- basakkarabulut bende 9 haftalık oldum genel olarak iyi ama arada kasık batması bel ağrısı oluyor sizde de var mı
basakkarabulut nurellaa52 aynen şu anda bile yatıyorum başımı kaldırmak istemiyorum halsizim yorgunum sabret 12.hafradan sonra eahatlayacaksin diyorlar
basakkarabulut -Cennetkusuannesi- valla bende de ara ara batma değilde kasık ağrıdı oluyor bel çok az
nurellaa52 -Cennetkusuannesi- bende de oluyor benim ilki sezeryandı ondan da olduğunu düşünüyorum belimi üşütünce arada bi bıçak batar gibi oluyo
umutetm -Cennetkusuannesi- nezamanlarda batma oluyor benim yatakta dönerken veya farketmeden ani hareket yapınca batiyor arada da belim arıyor
nurellaa52 basakkarabulut üzmek istemem ama sanmıyorum nasıl başladıysak öyle gider 😂 ben dokuz ay boyunca uyuyacağımı düşünüyorum ilkinde dokuz ay boyunca kusmustum çünkü hiç geçmemişti 😂
Naznay basakkarabulut inan 12 hafta hayatımı burnumdan getirdi 12 ye kadar bişi yoktu bi kusma sırt ağrısı baş ağrısı yanlarda ağrı mahvoldum
-Cennetkusuannesi- basakkarabulut rahim büyüdüğü için galiba doktor normal dedi ama insan tedirgin oluyor
nurellaa52 manifest kusuyorum ama ilkinde her yediğimi çıkarıyordum hiçbişi yiyemiyordum prilamsız yaşayamıyordum resmen bunda sabahları bir iki kusuyorum her yediğimi çıkarmıyorum çok şükür
basakkarabulut Arkadaşlar ne güzel olduk hep yakınız doğuma kadar sohbet edebiliriz çalişiyor musunuz
milatlas13 basakkarabulut ben de yarın 10 haftalık oluyorum üçüncü gebelik.iki oğlum var.büyüğüm 3,5 yaşında ortanca bebeğim daha 10 aylık. sürekli uyku halim var ama uyumamın imkanı yok.12-13. haftalar gelse de şu uyku hallerim geçse diye bekliyorum hayırlısıyla 🌸🌼
basakkarabulut milatlas13 maşallah rabbim sağlıkla alalım kucağimiza ben ikinciye yetebilecek miyim diye kötü günler geçirdim biraz kaygım dazlaydı antidepresan kullanıyorum hayırlısı inşallah 🙏🏻
svdsam 9+2 olduk şükür ama düşük riskim var yatıyorum . Keşke bende de uyku hali olsa hiç uyuyamıyorum hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım 🤲🏼🙏🏻