deletedmom9494 asla tavsiye etmem ben randevu alamadığım için bir türlü kendisine 6 Aydan sonra başlamak zorunda kalmıştım .
Daha önceki gittiğim doktorları falan eleştirmeye başladı ne uygulandıysa ne kullandıysam hepsini saçma buldu doktoru hep eleştirdi .
Hadi neyse bunları geçtim , dedim boşver çekişme vardır aralarında ben takmayayım devam ettim yine gittim muayeneye sonra eve geçtim aklıma bişey daha geldi sormak için aradım ben gelmiştim size ben xx hastanızım dedim , bilemem senin kim olduğunu bana haftanı söyle soruna göre cevap vereyim onca hasta var tanıyamam ben herkesi dedi.
Bu kadar saygısız bi doktor görmedim ben içerde 20 dakka durulsa ne olur cok fazla konuşuyor hep aynı şeyi konuşuyor , kolunun başının ölçüsü belli kemik yapısına falan bakıp söylüyor bilgi bidaha baştan aynı şeyler Yani her gidişte 30 saat o kadar cocukta evrim geçirecek hali yok , sürekli aynı cümleler Yani içerde cok durdu olsun die laf kalabalığı sadece sezeryan yanlısı biri Yani sen korkuyorum desen sezeryan istiyorum desen seni ikna için uğraşmayan biri tmm diyip geçer ben nefret ettim o telefon konuşmasından sonra ve cok yapmacık geliyor kendisi o günden sonra da asla gitmedim .