glcnylmzz Heyecandan kalbim yerinden çıkacak 😂 Nisanda kimyasal yaşadım, bugün çatlamanın 10.günü ilk dakikalar da çıkan sonuç 🥰
glcnylmzz aynuss @Bebeask teşekkür ederim 🥰 Tedirginim aslında kimyasaldan dolayı yine de salı günü vereceğim 😊
glcnylmzz Cimcime30 darısı başına inşallah sende hayırlı haberler alırsın bu ay yarın gidecektin değil mi kan vermeye 🥰😊
glcnylmzz Cimcime30 yok kuzum şişkinlik,gaz var sadece normalde regle yakın oluyor diye dikkate almadım bir belirti olarak regl öncesi göğüs hassasiyeti olurdu dokunamazdım şu an o da yok Sadece arada kasıklara bir ağrı vuruyordu o kadar 😊
glcnylmzz Cimcime30 ara ara ateş basması oldu birde dün bir anda aşırı bir üşüme geldi bunlar belirtiyse 😊
glcnylmzz Cimcime30 şeffaf sulu bir akıntı oluyor bir anda afedersin iç çamaşırım ıslanıyor Benimde 18 Haziran canım 1 gün var aramızda inşallah sende hamilesindir 🥰
Cimcime30 glcnylmzz aaa evet bır gun var ınsallah burda bırılerıyle aynı anda hamıle kalmak ısterım ya güzel olurdu
glcnylmzz Cimcime30 inşallah çok güzel olur birlikte takip ederiz 🥰 He birde şimdi hatırladım dün tok olmama rağmen hafif bir tansiyon düşüklüğü gibi birşey yaşadım kafam döndü bir anda
glcnylmzz MamaSmiles teşekkür ederim 😊 tahminimce 50-100 arası bir değer daha önce 23 kimyasalı algıladı daha silikti
MamaSmiles glcnylmzz Sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏼 bende dün test yaptım silik çıktı freely marka genelde yalancı çizgi veriyor denilmiş. Bu sabah tekrar iki ayrı test yaptım onlarda pozitif 🥹
glcnylmzz Cimcime30 evet kuzum 😊 yarına kadar bekleyemeyeceğiz sanırım eşim gidip kan verelim diyor sürpriz de yapamadım adama teste bakarken yakalandım 😂