demirrleydi_ LadyX hahaha istediğim yerlere rahatça girebileyim diye 😂😂 ya da insanları korkutmak içinde olur 😂
burcinn01 LadyX şıklarda yok ama burada gördükçe cok üzüldüğüm icin bi super gücüm olsa tüm anne olmak isteyen arkadaşlarımın sorunsuz bi gebelik geçirip bebeklerini kucağına almalarını isterdim
daisy__ Hiç biri bana göre değil hele her dili bilmek hiç değil ben önce Türkçeyi doğru telaffuz etmeyi öğreniyim
hd_d LadyX hepsi çokk güzelll ama bunlarin içinden geleceği görmeyi seciyorum hahaha gelecegi goreyim ki yanlis hamleler yapmayim sjjssjjsjs🤣 ama hepsi olsun isterdim tabiki
hd_d LadyX yazdiklarinin hepsi birbirinden guzel kiz yazmasaydin daha farkli seyler ortaya cikardi🤣 simdi seciyoz yoksa isinlanmak falan mukemmel gucler😅
daisy__ LadyX o zaman ben hayvanlarla konuşma gücüm olsun istiyorum insanlarla anlaştığım yok belki onlarla anlaşırım
aysgl330633 LadyX Parmak şıklarınca her yer tertemiz olsun isterdim bütün sinir stres kötü düşünceler gider ayaklarımı uzatır veee mis gibi kahvemi yudumlardım (ohhhh ferahladım)
daisy__ LadyX aşko duygusallık kenara bırak hayvanın en büyüğü benim kaynana karı mübarak nesli tükenmiş de dünyada kalmayı başarmış bi tür