ceyyllan Çok şükür ikili sayılara düştük sizlerin kaç kaldı hâlâ çok uzun geliyor bana 50yin altı olsaydı çabucak korkum çok bir an önce saglıkla kucağima almak istiyorum sizlerin nasil gidiyo
tortillam_ ceyyllan Uygulamaya göre son 99 😁 Daha çok var doğum eylülde hazırlık sıfır bu ay ufaktan başlıyorum nasipse
tortillam_ yeliz1923 Kiyaftten mi başlayacaksın. Yatağı,beşiği,bebek arabası var ama kıyafet 3 parça dışında hiç yok bizim
ceyyllan yeliz1923 bende daha başlamadım yavastan başlamak lazım evi tamir ettiriyoruz 1 aya anca boşarım burayada fazla giremiyorum o yüzden
gozde_mete 84🥹 3. trimester basladi bugun. hem boyle iyiyim diyorum hem de hemen bitsin istiyorum bi yandan da korku var. alisveris icin biraz daha alinacaklar var😭
ceyyllan gozde_mete bende çok korkuyorum daha önce kayıplarım olmuştu saglıkla dogsun zamanında inşaallah
dilankozan ceyyllan 99 yazdığımda bende diyordum o günleri görecek miyim çok hızlı geçecek emin olun sadece son günlerde yavaşlıyor 🥹 kavuşma heyecanıyla 😂
tortillam_ ceyyllan benimde ikinci kız 😀 ama büyükten bisey kalmadı o zaman az almıştım ona ve çöp oldu.