cilekekin Doktor kız olabilir dedi fikri olan kendi bebitosuna benzeten var mıdır annelerim 🌸 Bu çarşamba kesinleşecek Rabbim herkesin gönlündekini yaşatsın inşallah kızçem olur 🥹 fikriniz değerli uykularıma giriyor😂
sarilale123 cilekekin benimde kesem böyleydi, doktorum da kız olabilir ama ihtimal bak kesin değil demişti kızım oluyor
cansukccc cilekekin bende kız olarak gördüm geçen birinin postunda herkes bebişine kız dedi ben erkek dedim benim dediğim çıktı inşallah seninkide de çıkar🫣🤭
cilekekin sarilale123 oyyyy Allah bağışlasın inşallah sağlıkla alın kucağınıza 🥹🥹 inşallah benimde öyle olur çarşamba kesinleşince yazacağım muhakkak 😍
kumsalda cilekekin kız gibi görünüyor hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşalah tabi doktor daha net söyler daha detaylı bakar
cilekekin aysetokmak ana sayfada solda 3 çizgi var orda fotograf yükleye tıkla google açılacak oraya yükleyip linkini kopyalaman gerekiyor canım 😇
Masal777 cansukccc hayilsi canm bu ara çin takvimine bak bu ara nedense benim iki gebelikte de doğru çıktı
Pnr_2306 @cansukccc canım rica etsem banada bakar misin hâla net degil malesef haftaya gircem ayrintiliya tutarsa seni etiketlerim insallah
Pnr_2306 @cansukccc tesekkur ederim bir kizim var ins birde oglum olur baştan 4.ve 5.fotografta bacak arasinda bir cikinti var sanki kordon degil ise sizde fark ettiniz mi