BloomingMama Ya kesin sizinde öyle oluyor ultrason görüntülerinde bile sanki en güzel bebek benimmiş gibi geliyor sizlerede öyle oluyor dmi yalnız değilim bu konuda 😅😅
erismis BloomingMama bu bne 😁 eşim atma o fotoğrafı kimseye sakın çocuğumuzu öyle sanacaklar diyor ama bana göre dünyanın en güzel bebeği elimden gelse alnıma yapıştırırım 🤣
BloomingMama elifsn23 😅 bende ultrason görüntüsünde hiç bişey belli olmasa bile en güzeli benimkiymis gibi geliyor 😅😅😅
elifsn23 BloomingMama aynen ya eşime diyorum bu kız çok güzel olacak nerden anladın diyo ultrasondan diyorum halbuki uzaylı gibi görünüyo😂😂
BloomingMama erismis ,😅😅 hahaha kesinlikle öyle dünyanın en güzel bebeğini biz doğurcazz anası kurban ya tekme attıkça çıkarıp bağrıma basmak istiyorum 😅😅
Buse4161 BloomingMama yok kız benim bebe doğduktan sonra bütün bebekleri ben doğurmuşum gibi hepsi bana çok güzel gelmeye başladı 😂
BloomingMama Buse4161 Daha doğurmadan en güzeli benim gibi bakalım doğunca ne olacak Allah herkesin evladını bağışlasın hepsi çok güzel hepsi ana kuzusu 🥰🥰🥰❤️
tortillam_ BloomingMama Doğduktan sonra dünyanın en güzel bebeği/ çocuğu seninmiş gibi oluyor zaten. Kızım doğduktan sonra diğer çocukları o kadar candan sevemiyorum. Sanki benimki en tatlısı sjsjsjsjj halbuki yok öyle bisey. Herkesin evladı kendine güzel 😃
BloomingMama tortillam_ hahaha ben daha doğurmadan en güzeli benimkiymis gibi hissediyorum 😅😅 herkesin evladı çok güzel sağlıklı ömürleri olsun hepsinin inşallah 🥰
Buse4161 BloomingMama benimki ultrasonda çirkindi allah affetsin doğduğunda da pek bişeye benzemiyordu şimdi dünya güzeli geliyor gözüme rlwxmakdjckg
BloomingMama babyonn yerimm yaa her yerini valla bnde merak ediyorum acaba kime benziyor yarın detaylı var inşallah gösterir yüzünü hep kapatıyor ama inşallah görebilirim 🫠❤️
babyonn BloomingMama inşallah çok güzel geçer detaylınız güzel haberler alırsınız benim de çarşamba 🥰