hamanhilal Evettt kasım ayı anneleri Alışverişe başladınız mı ? Bebişin hareketlerini hissediyormusunuz ? Günleriniz nasıl geçiyor 🧚🏻♀️
hamanhilal babielif hayırlı olsun nasıl gidiyor cinsiyet öğrenebildiniz mi alışverişlere başlanıldı mı 🤭
heyecann2 Cinsiyete 12 haftada doktorumuz kız dedi 17 gidicem tekrar alışveriş henüz yapmadım tam netleşsin istiyorum ilk çocuğumda kız öyle çok alışveriş işim yok kıyafet konusunda isimli zıbın 10lu hastane çıkışı harici ilk etapta birşey almayı düşünmüyorum
hamanhilal heyecann2 hayırlısı olsun son anlara bırakmadan yavaş yavaş alışverişi tamamlamak lazım 🫶🏻
berfind Merhaba canım ben hissediyorum bu hafta her gün sabahları nerdeyse hissediyorum yavaştan da başladım kıyafet almaya
salihasimsekyuksel Bugün 15+5 Kasım sonu gibi görünüyor doğum, henüz alışverişe başlamadım ve hiçbir şey hissetmiyorum 😊
hamanhilal salihasimsekyuksel bana da Dr 20 Kasım ve sonrası dedi bakalım afacanları ne zaman hissedicez 🤝
havvacsmc 19+1 ama hiç hareket hissedemedim daha henüz ihtiyaç alışverişi gibi değilde ay bu çok güzelmiş kızıma alayım alışverişi yapıyorum minik minik 💗
hamanhilal havvacsmc ilk gebelik mi ben ilk gebeliğimde erken hissetmiştim ama bu gebeliğimde daha hissiyat yok 😅
emine1309 ara ara hisettiriyor kızım kendini 18+6 olduk almadım henüz birşey detaylı ultrason sonrası almaya başlarım