burcuilbey Doktor suyun az dedi 34+2 günlük suyu çoğaltmak için ne yapılır riskli gebeliğe yönlendirdi
mmedinestlms burcuilbey havuç suyu( çok fazla içersen De tansiyon yükseltebilir bende öyle olmuştu dikkatli kullan) Deveci armudu Günlük en az 3 litre su
hennaaa burcuilbey mmedinestlms bende havuç suyu işe yaramadı şuan sınırda suyum takipteyim günde 4-5 litre su içiyorum ikisine devam ediyorum ama armutu ilk defa duydum denemek isterim günde kaç armut yiyorsunuz
pskmommm burcuilbey bana da 37. Haftamda söyledi günde 2 havuç yedim 2,5 lt su içtim normale dönmüştü havuç suyuyla uğraşma direkt ye bence
burcuilbey mmedinestlms mide bulantım hala devam etmiyo suda bide bazen kusuyorum havuç suyunu günde bir bardak yeterli olur mu ki
aeoztkn Havuç suyunu çok öneriyorlar ama bilmiyorum bir araştır istersen sağlıkla zamanında kucağına al inşallah
mmedinestlms hennaaa meyveler de şeker oranı yüksek olduğu için dengeli yenmesi gerekiyor ben o hamileliğim de pek tatlıcı değildim 1 tane zor yiyordum o zaman birde mevsimiydi büyüklerdi küçükse tatlı seviyorsanız 2 tane yiyebilirsiniz