anonim211 Bu konuda tecrübelerinizi alabilir miyim geçen ay üç gün üst üste denedik olmadı ama zaten diğer türlü de olmadı ovülasyon testiyle takip ediyorum bugün pike yakın dün ilişki oldu bugün de olsun mu napayım ben
sevimlipandahii anonim211 gün aşırı mevzusunu çözemedim sabaha karşı mi olsun , Ay ama biz o saate kalkamayiz dbfufnfj😂😂
umutetm anonim211 bir gün arayla erkeğede vakit tanımalısın canım spermleri kaliteli olsunki ilerleyebilsin
Bsra74 sevimlipandahii benimde bugün pik oldu sabah değerlendirmek istiyorum kaçırır mıyım canım sence 😅
seymgncer sevimlipandahii sabaha karşı olmak zorunda değilki aksamda yapabilirsiniz bizim öyle bir gün boş bir gün dolu aksam saatlerinde. Sabahın köründe kalkamam valla hamile kalanalr sabahın köründe kalmiyordur herhalde 😂
sevimlipandahii Bsra74 canım yumurta 24 saat yaşıyor sanırım Sabaha da bu gece de değerlendir bence 😂🤭
sevimlipandahii seymgncer 😂😂😂işte benim kafamda da deli sorular bende kalkamam ya ki kalksam eşim kalkmaz dbfbdhfjfb Teşekkür ederim 💕
Bsra74 sevimlipandahii 9 ay oldu dün doktor polikistik görünüm var dedi bir tane yumurtan var eğer 2 ya daha olmazsa hsg çekil dedi
meyvemsi Gun asiri yapabilirsin spermler kadin vucudunda 72 saate kadar yasiyor, yumurta ise 24 saat. Yani gun asiri yaparsan eger yumurtan kaliteliyse mutlaka denk gelir 🌸