esragrn27 Merhaba kızlar bebeğim 6 günlük sarılık değeri 14 sarılığın geçmesi icin ne yapmak lazım sık sık emziriyorum bildiğiniz başka kesin çözüm yolları var mı? Çok çaresiz hissediyorum
asil15 esragrn27 3 gün 2 saat arayla hem anne sütü hem mama verin ne kadar çok büyük tuvaletini yaparsa o kadar çabuk atar
duygunisa esragrn27 bol bol emzirmek dışında başka alternatif yok her yarım saatte bir emzirin bir saat yada iki saat çok uzun süreç benim kızımda bende öyle yaptım sarılığı uzun sarılık oldu 3 ay sonra düzeldi siz sık sık ve süreyi çok uzun tutmadan her iki memeden 15-20 dakika aralıklarla emzirin günlük çiş sayısı 6/7 bez oluyorsa çok güzel zaten idrarla vücuttan atılıyor
tortillam_ esragrn27 Yanlış anlama öncelikle sütün yeterli mi? Bol bol emzir saatte bir gerekirse. Yetersiz ise mama vermekten kaçınma. Çünkü 6 günlük diyorsun ve sütün yeni Yeni çoğalıp geliyor. Mama verirsende biberonla verme ki meme reddi yapmasın
Tutaste_ esragrn27 bol bol emzirmek yada mama vermek emziriyosanız 1 bucuk mama ise ıkı bucuk saate bir
mermevhamser 1,5 saate bir uyandırıp emzirip fazla yormadan şırıngayla veririrdim sütümü ki içtiğine sütün olduğuna emin olayım diye çare yok maalesef sık beslemekten başka