birmesele 16 haftalığım bebeğin suyu tamamen bitmiş bir iki güne kalbi duracak alacaklar yavrumu şuan süreç nasıl gelişecek bilmiyorum, ilaç ile kürtaj yaptıracaklar nasıl birşey dualarınıza ihtiyacım var sürecin kolay geçmesi için 😔
ms_annisko birmesele çok üzüldüm ya ne denir bilemiyorum Allah yardımcınız olsun, süreç hakkında bilgim yok üstte kalsın :(
annebebeka birmesele yaaa inşallah bir mucize olur da tekrardan suyu olur bebeğin 🙁 doktor düzene sokabilmek için birşey onermedi mi illa ki bir yolu vardır. Bu gün baska biride böyle bi paylasım yamıstı onun bebekleride ikizler o da kürtaj olucak galiba. Rabbim bebeklerinizi size bağışlar inşallah çok üzücü bir durum🤲
Nurellaaaaaaa1212 birmesele basınız sağolsun ilaç ile düşük yaptırılıcak hastanede doktorların gözetiminde
Mom_26 birmesele canım havuç suyu denedin mi bi arkadaşıma da kalbi duracak dediler ibrahim saraçoglunun tarifi hergun havuç suyu içerek anne karnında ki suyu çogaltti bebek 31. Haftaya kadar dayandı şimdi 2 yaşında bi dene bakarsın ise yarar
birmesele annebebeka aminsure testi yapıldı negatif çıktı, doktor da birşey söylemiyor kendiliğinden mi sızdı suyum öyle mi bitti, çocuğum böbreklerinde bir sıkıntı mı vardı hiçbirşey belli değil kuzum
birmesele Nurellaaaaaaa1212 büyük değil mi ya nasıl çıkacak 😔 hadi parça kaldı diyelim kalanı nasıl alacaklar, daha öncede 7 haftalık kaybım var onda direk anesti verdiler uyuttular bunda çok korkuyorum
birmesele Mom_26 ah kuzum neler denedim neler , havuç suyu deveci armudu karpuz günlük en az 3 tl su ona rağmen tamamen bitmesine ben şok oldum
mmedinestlms birmesele haftan büyük olsa yaşama ihtimali vardı 2 bebeğimde de su kaybı yaşadım birisi 17 De bitti 2 hafta öyle hastaneler de tedavi altında devam ettik 19. Hafta da plasentam gelmesiyle doğum yaptırdılar ikincisinde de 26+2 de falan ani suyumun gelmesi + kanamam başladı 3 hafta hastane de yattım 29+2 sezeryan doğum yaptım 54 gün küvezde kaldı yavrum şuan kucağımda genetik test yaptır istersen benim kan pıhtılaşmam var ondan ötürü oluyormuş şuan tekrardan hamileyim korkularım hâlâ var ya yine suyum gelirse diye rabbim inşallah sana çok güzel mucize yaşatır da sağ salim sağlıklı şekilde kucağınıza almanızı nasip eder
birmesele mmedinestlms pıhtılaşma bende de vardı kuzum , başından beri kan sulandırıcı kullanıyordum ayriyeten Progestan fitil , kanama alanı vardı o bitti suyu azaldı dediler bir hafta içerisinde gözümün önünde gitti yavrum 😢
ozlmzynp birmesele Aynısını yaşadım, beden acısı yüksek değil korkma. Malesef psikolojik olarak zor çook zor bir durum tabi. Takdir Allahın ne diyelim, sabır 🙏